writing-img

Za vse, ki imate Chiccove vozičke...

clock-img

19.11.2005, 17:15

clock-img

*maja

pencil-img

2075

...kako ste kaj zadovoljne z njimi, in katere modele imate?

clock-img

19.11.2005, 22:01

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

6WD, zelo zadovoljna. Lepo vodljiv, trpežen, ogromna nakupovalna košara, dokaj okreten. Edino pretežek je, da bi ga vsak dan recimo zlagala v prtljažnik (13 kil). Zato imamo v avtu marelo, Chicco je pa za vsak dan za sprehode.

clock-img

19.11.2005, 23:52

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pick up.Zdaj je že star 5 let,sta ga dala dva otroka čez,pa še za kakšnega bo.Kupljen je v Italiji,ker tega modela takrat se tukaj ni dobilo.Tukaj je bil podoben model,samo ožji in imel je še dodano zeleno barvo.Ta pa je samo dvobarven.Zelo sem bila zadovoljna z njim.Sicer je malo težek za zlagat v avto,ampak ima ta plus,da ima veliko košaro pod vozičkom.Pa tri spremembe naklona naslona.Pa še prevleko proti dežju sem dobila zraven.

Slučajno je na sliki v albumu z Majem.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

20.11.2005, 10:02

clock-img

Anonimen

3WD, tudi zelo zadovoljna. V njem odlično spi, saj se naklon spusti do vodoravnega, ob burji ima priloženo zimsko vrečo, ki ga fajn zatesni, poleti pa daš dol polovico strehe in ta naklon potem spreminjaš glede na sonce.

clock-img

21.11.2005, 13:42

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Mi prodajamo 6wd,če te zanima so slikice v albumuuser posted image user posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem