writing-img

Za vse, noseče v drugo, tretje ...

clock-img

03.04.2006, 13:13

clock-img

viv_

pencil-img

9144

clock-img

03.04.2006, 13:16

clock-img

Anonimen

no baje je res..kako pa bo res res pa povem čez kak mesec :)

clock-img

03.04.2006, 13:28

clock-img

sončnica

pencil-img

36

Ja upajmo da bo res tako, meni je G napovedala 2 uri in da naj se ne obotavljam preveč z odhodom od doma. Bomo videli če bo res kaj od tega. Bi bila res zadovoljna in če me ne bi šivali, bi bilo pa sploh super.

mavrica user posted image

clock-img

03.04.2006, 14:04

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Meni je babca takoj po prvem porodu rekla "v drugo bo šlo dosti lažje, ker je pot že narejenauser posted image ". Po izkušnjah kolegic, ki so zadevo v drugo že izkusile pa ne vem nouser posted image ....... sicer dosti hitreje ampak tudi fuuul bol intenzivno.
Bomo že, a neuser posted image

clock-img

03.04.2006, 14:11

clock-img

ella2006

pencil-img

203

U če je tako pa sploh ne bom prišla do porodnišnice. Sicer mi je pordničar po porodu takoj rekel da pa pri drugem moram v porodnišnico vsaj 14 dni pred rokom. Prvi porod je trajal namreč dobre pol ure.

< Sporočilo je popravil ella2006 -- 3.4.2006 14:15:28 >

clock-img

03.04.2006, 14:21

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

pri meni sicer eno uro in mi je babica rekla, da v drugo moram pa takoj v porodnišnico. zdaj me je kar malo strah, da bom še kje med potjo porodila ali celo doma, ko bom čakala na prevoz. pdp pa imam 29. 5.

clock-img

03.04.2006, 14:59

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

V drugo je pri meni res šlo lažje in hitreje ( še babica je rekla, da je kot brzi vlak), v tretje pa je trajalo dalje kot 1. in 2. skupaj. user posted image  
Sem pa jaz imela po vsakem porodu hujše bolečine (huje kot porodne bolečine)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.04.2006, 15:11

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Joj, ne se zanašat. Jaz sem ful upala, da bo drugič lažje, pa ni bilo. Pa tud krajši porod ni bil kaj extra.

Nič ne bom opisovala ne prvega ne drugega poroda, samo vsem svetujem pričakujte vsaj tako, kot prvič. Meni se še sanjalo ni, da bo v drugo tako težko, ker pač vsi kvasijo, češ da je lažje, bla, bla...
Poporodni popadki, pa resnično user posted image  !!!

Najboljš, da pričakujete borbo, pa se bo mogoče vse lepo obrnilo. Lažje se je prilagodit na boljše, kot na slabše user posted image . Jaz sicer nimam sreče porod expres, vsem user posted image  (pa sebi zud, če še bom.. user posted image .) pa želim čim lepši porod!

clock-img

03.04.2006, 16:32

clock-img

*maja

pencil-img

2075

O ja pr meni je kar držalo, da je bil vsak porod lažji, čeprav sta si bila prvi in drugi porod zelo podobna, je bil pa tretji resnično porod na expres, trajalo je točno 20 min user posted image .

clock-img

03.04.2006, 16:34

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Aja pa še tole, tele poporodne bolečine so bile pa po vsakem porodu hujše user posted image , po ta tretjem je bilo huje kot sam porod.

clock-img

03.04.2006, 16:37

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ja, to s krajšim porodom je pri meni držalo. PRvič rojevala 13 ur, drugič 12. MAter kakšna razlikauser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

04.04.2006, 07:08

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Marogica, no to je pa zame kar vzpodbudno. Prvič sem rojevala 15 ur, bomo videli, kako bo čez dva meseca.

clock-img

04.04.2006, 08:29

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Jaz se tudi popolnoma nič ne tolažim s temi "izsledki"user posted image  No ja, v drugo je pri meni res trajalo manj, pa bolj sem bila psihično pripravljena, sproščena... vendar je od drugega poroda pa do cca čez en mesec, ko naj bi bil moj tretji dan D, preteklo ŽE osem let in 4 meseceuser posted image  Torej, lahko le upam, da se mi telo in organi niso še "spravili nazaj v tisto stanje" ko naj bi bilo čisto vseeno, a si že kdaj rodil al neuser posted image   Povem kasneje.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

04.04.2006, 11:22

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Če Stanko tako pravi, pol bo že res nekaj na tem.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

04.04.2006, 11:22

clock-img

KATI321

pencil-img

178

No vse drage nosečke, ni res da je drugič prej. Moja izkušnja je pa takšna, da sem drugič rojevala dalje. Prvič je od prihoda v porodnišnico do poroda trajalo 13 minut, drugič pa 15. Prav ste prebrale 13 oz. 15 min. Pa ne da sem šla tako pozno od doma. Prvi popadek sem dobila le 2 uri prej, preden pa sem ugotovila, kaj je, je bilo pravzaprav že vsega konec.

Čisto vsem želim takšne porode kot sem jih imela jaz.
No v tretje si pa niti ne upam poizkušat - sem že prestara.

clock-img

04.04.2006, 11:27

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Kati321user posted image user posted image user posted image ...... ne morem verjet, kako enim frocli ven padajouser posted image

clock-img

04.04.2006, 22:33

clock-img

mamči

pencil-img

1722

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Če Stanko tako pravi, pol bo že res nekaj na tem.user posted image user posted image user posted image

Ja, ker je on to že tolikokrat skozi dal....user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

07.04.2006, 20:20

clock-img

BONHEUR

pencil-img

66

O kakšnih poporodnih bolečinah govorite? Jaz nisem imela prvič nobenih (ok, šivi so me kak teden dni boleli). Zdaj, ko sem spet noseča, pa me zanima, o čem govorite, da me ne bo potem šokiralo.

clock-img

08.04.2006, 14:52

clock-img

valči

pencil-img

2344

Bonheur,govorijo o poporodnih krčih,ki so user posted image ,res bolijo,mene je ob vsakem dojenju zvijalo,po treh dneh je minilo.Sem babice spraševala,kako in laj,pa so rekle,da po vsakem porodu bolj boli,ker se vsakič more maternica bolj raztegnit.Takrat sem rekla,da tretjegauser posted image  ne bo,samo jaz si hitro premislim.V glavnem,ni rečeno,da bo tebe tako mučilo,morda te ne bo.user posted image

clock-img

08.04.2006, 17:47

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Sem tretrjič noseča in pri prvih dveh nisem nikoli imela poporodnih krčev. Tako da, kot je rekla valči, morda jih sploh ne boš imela.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem