IZVIRNO SPOROČILO: london_paris
Počutim se popolnoma nesposobno. Še to skoz pazim, kaj pojem, da malega ne bi zvijalo in mlatim samo piščanca in riž
Po mleku je pa fleke dobil.
Kot prvo - nisi nesposobna. Materinstva se je pač potrebno naučiti, tako kot vsake druge zadeve. Nobena od nas ni postala mama v pravem pomenu besede takoj po porodu. Jaz te razumem in vem, da ti je hudo, ker ali dojiš, ali nosiš ali previjaš ali podiraš kupčke. V ogledalo se več ne upaš pogledati... SI neprespana, naveličana vsega, utrujena v BM. Vem, hudo je. Zato pa - v soboto lepo daj malčka za 2 urici očku in pojdi med ljudi. Boš videla, da bo takoj bolje. Pojdi na masažo ali na čvek s prijateljico ali v nakupovalni center, ampak sama, v glavnem nekam, kjer boš uživala in te ne bodo obremenjevale plenice in kupčki in krčki... Ješ pa lahko tudi kuhan krompir pa makarone (tudi vse prikuhe - no, ne ravno bučke...
Jaz nisem smela pojesti samo svinjskega (1 leto). Sedaj si lahko že privoščiš jabolko - poskusi z enim krhljem, če mu ne bo hujšega kot mu je, naslednji dan dva krhlja... Pa telečje meso lahko ješ... Tudi ribe (samo ne ocvrtih).
Torej, ubogaj me - sinčka podojiš, se oblečeš, polubčkaš njega in atija in za 2 uri odideš. Ko prideš, bo se ravno zbudil, ker bo lačen (sin, ne ati

). Če te skrbi, da bi se zbudil prej, si spumpaj eno flaško mleka (boš bolj mirna, ker boš vedela, da se očka lahko v sili znajde).