cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zabuhel obraz

clock-img

21.10.2007, 22:11

clock-img

Anonimen

Mene pa samo zanima-vem da je to normalno v nosečnosti,ampak me zanimajo izkušnje tistih ki so že rodile in sicer,kdaj vam je obraz spet upadel,da ni bil več zabuhel?? Ker sem tok nesrečna in upam da bo to najprej po porodu izginilo..imam pa še en mesec!!

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 25.10.2007 13:41:53 >

clock-img

21.10.2007, 22:20

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Meni v prvem tednu po porodu. V telesu mi je zastajala voda in sem bila nazadnje kot polna luna. Po CR, ki sem ga imela zaradi preeklampsije, je šlo v prvih dneh na intenzivni iz mene 2-3 l vode na dan (po katetru). user posted image

clock-img

21.10.2007, 22:44

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Joj, jaz si tudi nikakor nisem bila všeč proti koncu nosečnosti, ker sem imela takooo poln obraz. Večina zabuhlosti je upadla v prvem tednu po porodu.

clock-img

21.10.2007, 23:01

clock-img

Tanayya29

pencil-img

2763

Jaz imam do konca še dobra dva tedna in pol,pa tudi opažam da sem zabuhla...To sedaj v zadnjem mesecu,prej pa je bilo OK.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

clock-img

21.10.2007, 23:45

clock-img

Anonimen

V enem tednu po porodu nisem bila več zabuhla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem