writing-img

Zahvala RR-ovkam

clock-img

12.12.2008, 13:58

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Drage prijateljice,

Ko se približujemo koncu še enega leta, bi se Vam rada zahvalila za vse e-maile, ki ste mi jih posredovale v tem letu.
Najprej se moram od srca zahvaliti nevemkomuže, ki mi je poslal e-mail o podganjem dreku v lepilu na kuvertah, ker zdaj ne uporabljam več jezika, ampak mokro gobico, ki jo povsod nosim s seboj, za vsako kuverto, ki jo moram zapreti.
Iz istega razloga vedno umijem tudi konzerve, preden jih odprem.
Prihrankov nimam več, ker sem ves denar podarila bolni deklici, ki že 1.387.258-tič umira v neki bolnici. Ampak ni problema, saj bom vse dobila potrojeno nazaj, ko mi Bill Gates z Microsofta nakaže tistih 15.000 dolarjev za sodelovanje v posebnem e-mail programu. In če dodamo še tiste milijone dolarjev, ki jih bom dobila v zahvalo, ker sem Mugabejevemu osebnemu tajniku pomagala prenesti njegove milijone, povsem legalno, seveda, v tujino preko svojega računa, mi ne bo treba nikdar več igrati loterije. Ali pa, samo tako za šalo.
In hvala, ker mi ni treba več skrbeti za dobrobit moje duše, saj nad mano bdi in me čuva nekih 363.214 angelov.
Naučila sem se tudi, da se moje molitve uslišijo le, če posredujem vaše e-maile najmanj sedmim ljudem in si zamislim željo v petih minutah od prejetja.
Coca-cole tudi ne pijem več, saj je tako močna, da odstrani straniščne madeže.
Ko grem po bencin, vedno vzamem koga s sabo, zaradi varnosti, saj se mi med natakanjem bencina lahko za hrbet prikrade serijski morilec.
Ne nakupujem več v velikih trgovskih centrih, ker bi me lahko kdo podtaknil drogo pri degustaciji hrane in me oropal.
Ne odgovarjam več na telefone, saj bi me lahko kdo prosil, naj pokličem neko telefonsko številko, potem pa bi dobila račun za pogovore z Jamajko, Ugando, Singapurom in Uzbekistanom.
Uporabljam samo svoje stranišče, drugih ne upam, saj se pod sedežem lahko skriva velik rjavi afriški pajek, katerega ugriz v zadnjico povzroči takojšnjo smrt.
Ne upam se niti pobrati 5 EUR, ki jih najdem ležati na tleh na parkingu, ker jih je tja verjetno postavil morilec s sekiro, ki se je skril pod avto in čaka, da me zgrabi za nogo.
Če tega e-maila ne posredujete vsaj 144.000-tim ljudem v naslednjih 10-ih minutah, se bo ogromen pelikan z akutnim primerom driske posral na vašo glavo in bolhe 12-ih kamel bodo naskočile vaš hrbet in povzročile zelo neugledno rast kocinaste grbe.
To vem zagotovo, ker se je to dejansko zgodilo vodovodarju drugega moža bivše tašče sestrične mojega soseda, pa tudi na avstralski televiziji so prikazali, v oddaji Good Morning Australia.
Pa še to, mimogrede... ste vedeli, da je južnoameriški znanstvenik po dolgotrajni študiji ugotovil, da ljudje z nizkim inteligenčnim kvocientom, ki trpijo za pomanjkanjem seksa, vedno berejo e-maile tako, da držijo dlan na miški?
Nikar se ne trudite umikati roko z miške, je že prepozno.
Fajn se imejte v novem letu, drage moje!

clock-img

12.12.2008, 14:08

clock-img

čipka

pencil-img

1652

Če tega e-maila ne posredujete vsaj 144.000-tim ljudem v naslednjih 10-ih minutah, se bo ogromen pelikan z akutnim primerom driske posral na vašo glavo in bolhe 12-ih kamel bodo naskočile vaš hrbet in povzročile zelo neugledno rast kocinaste grbe.
To vem zagotovo, ker se je to dejansko zgodilo vodovodarju drugega moža bivše tašče sestrične mojega soseda,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ojoj...si me pa nasmejala Kerensauser posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

12.12.2008, 14:49

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

12.12.2008, 14:52

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

JJJJeeeeeeuser posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

12.12.2008, 14:55

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

12.12.2008, 17:19

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

user posted image  Stara, na prenosnik nimam priključene miške. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

12.12.2008, 17:19

clock-img

Anonimen

Sem hotela pritisnit delete kot na gmailu. Preberem in zbrisem. Samo tukaj ne pride.

user posted image , kaj to posiljas.

clock-img

12.12.2008, 17:53

clock-img

fragola

pencil-img

3082

kar neki!

Upanje zadnje umre!

clock-img

12.12.2008, 19:01

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Hahaha....sem že forwardala...

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

12.12.2008, 19:17

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Stara fora, nov bedak.

clock-img

12.12.2008, 20:06

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

A se spet družiš z

user posted image

user posted image

clock-img

12.12.2008, 20:54

clock-img

lex

pencil-img

6532

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

12.12.2008, 22:55

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa moram komu poslati user posted image

< Sporočilo je popravil blue sky -- 12.12.2008 22:56:24 >

clock-img

12.12.2008, 23:32

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

skor sem se polulala od smehauser posted image kruta realnost so teli maili jauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni