writing-img

Zahvala vsem...

clock-img

24.10.2004, 10:27

clock-img

Anonimen

ki ste priskočile na pomoč Katji z vašimi nasveti.Ker ni imela veliko časa in danes dela se vam vsem v njenem in mojem imenu zahvaljujem.Ne boste verjele poskusile sva en kup krem in načinov da bi olajšale pekočo in srbečo bolečino in končno nam je uspelo.Rezultati so danes vidni.Uporabile sva kar Ringelblumen balsam in potersle z talkom(posip):bravo::bravo::bravo::bravo:Nasveti vstrajnost pri poskusih poplača:bravo::bravo::bravo:Pozdravljene prijetni nedeljski dan vsem...Neva:sloncek::miska::metulj::zajcek:

clock-img

24.10.2004, 10:51

clock-img

dory

pencil-img

8852

:bravo::bravo: sem vesela,da se je stanje izboljsalo...sama nisem mogla sodelovati z nasveti,ker nimam izkusenj s tem...

lupcka timiju

clock-img

24.10.2004, 10:53

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Neva, sicer nisem mogla pomagat z nasvetom, ker teh izkušenj pač nimam, sem pa zelo vesela, da se je malemu Timiju stanje izboljšalo. Lepo jesensko nedeljo iz sončnega Zasavja tudi vam na Primorsko!!

LP!

clock-img

24.10.2004, 10:54

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Teja, prsežem, da nism vidla tvojga posta, sva istočasno skor enako pisale....

LP!

clock-img

24.10.2004, 10:55

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ej mala Zala ni panike :)...sva ze dve,ki nimava izkusenj na temu podrocju pa vseeno drziva pesti,da bi bilo malim sonckom cim lepse in da se morebitne tezavice cimprej odpravijo kajne?

papa, teja&maj

clock-img

24.10.2004, 10:58

clock-img

VALENTY

pencil-img

295

Bravo Timi,sam,da ritka več ne peče!!!!!!!!!:bravo::bravo:

clock-img

24.10.2004, 14:40

clock-img

kimi

pencil-img

3836

no samo da je uredu. To je pa moglo peči pa srbeti.

clock-img

24.10.2004, 17:12

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

:bravo: za vašo vstrajnost in trud :bravo: sedaj pa veselo v nov teden, novim napredkom naproti!

:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem