writing-img

Zajtrk

clock-img

22.02.2010, 07:22

clock-img

smej

pencil-img

256

Kaj lahko dam mojemuuser posted image , staremu 9mesecev za zajtrk? Od kar je GH mu za zajtrk pripravljam kašice (od Hippa, Milupe,...). Jim dajete še kaj drugega? Sploh nimam idejuser posted image .

clock-img

22.02.2010, 08:01

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

navadni jogurt v katerega lahko vmešaš sadje, kruh z marmelado,sirčkom, potem kako skuto, proseno kašo,  ječmenove, pirine kosmiče, mlečni riž,

clock-img

22.02.2010, 08:11

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

Naša je stara že 1 leto, pa še vedno je za zajtrk in večerjo isto: mleko + kosmiče (pirine, prosene,....). Ne vem, zakaj bi menjala, če ima to zelo rada? Pa še najbolj zdrav in primeren obrok je.

clock-img

22.02.2010, 08:56

clock-img

jutranja rosa

pencil-img

227

Jaz mojemu 10. mesečniku dajem zjutraj le različno sadje (jabolka, banane, suhe slive, suhe marelice, mango, hruške, avokado....), včasih za popestritev primešam tudi malo skute in različnih kosmičev. Mlečni obrok ima popoldne (jogurt s sadjem ali brez za malico) in mlečno žitno kašico za večerjo.
Ha ha ha, sem mu dala včeraj košček kruha in ga je samo debelo gledal, vrtel in nadrobil, v usta pa ni nič nisel.

clock-img

22.02.2010, 09:26

clock-img

salcka

pencil-img

249

moja bo stara 9 mesecev.
še vedno za zajtrk in večerjo je mlečne kašice. jih obožuje. zato ne vem, zakaj bi ji dala kaj drugega. je pa res, da dobi vsakič kakšen drug okus (pira, ovseni kosmiči, gres, polenta, žita s sadjem,...)

clock-img

22.02.2010, 12:11

clock-img

vanilla

pencil-img

875

Naša skoraj 10-mesečnica ima zajtrk združen z dopoldansko malico, ker jeva okrog 9h, potem ob 12h je pa že kosilo. In vedno je sadni jogurt ali pa sredico kruha namazano s sirnim namazom.

Sadni obrok imamo popoldan, zvečer pa mlečna kašica.

clock-img

22.02.2010, 19:02

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

naš 9.5mesečnik ma za zajtrk kr kosmiče z mlekom. Če mu dam kruh, itak poje samo par koščkov...tko da smo kr na kašici, kruh pa prakticiramo včasih za malco, al pa dobi kak košček, če preveč poželjivo gleda na naše krožnikeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem