writing-img

Zajtrk in večerja

clock-img

06.01.2005, 11:20

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Kaj dajate svojim otrokom za zajtrk in za večerjo. Jaz sem že čisto brez ideje. Sadje nam ne diši preveč. Še to, smo stari osem mesecev.

Lp:sloncek:

clock-img

06.01.2005, 12:30

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Hippovo mlečno žitno kašo.

:muca:

clock-img

06.01.2005, 12:32

clock-img

Anonimen

Kakav.

clock-img

06.01.2005, 12:32

clock-img

Anonimen

Oz. takrat še prilagojeno mleko.

clock-img

06.01.2005, 12:35

clock-img

dory

pencil-img

8852

Nas ima po novem gres,mlecni riz,al pa cokolino,cokolesnik,frutolino...gledam na to,da je vsak dan nekaj drugega :)

clock-img

06.01.2005, 16:09

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Za zajtrk sadni jogurt/gris/polento/sunny bisk, za večerjo razne mlečne kašice, ki se mešajo z vodo/sunny bisk.

clock-img

06.01.2005, 16:35

clock-img

Anonimen

Hm, Lea je sicer malo starejša, pa vseeno.

Bom kar vse na kup naštela, ker nimam nič točno določeno kaj bi moralo biti zajtrk in kaj večerja!

hrenovke, jajčka s poli (salamco, na tanko narezana in popečena, čez pa jajček, ma ful rada), kruh s sirnim namazom, juhica, kislo mleko, corn flakes, mlečni gres, obvezno mandarina (čez vsak obrok).

Uf, to je pa težko, kar naenkrat mi nič ne pade na pamet. Če se še kaj spomnem, bom pa pol dopisala!

clock-img

06.01.2005, 19:22

clock-img

Natasa-6

pencil-img

283

kašico iz suhega sadja, puding - na mleku kuhana koruzna ali riževa moka z vanili sladkorjem, polenta, polenta z zelenjavo, pečene jabolke z marmelado

clock-img

06.01.2005, 20:37

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pri 8 mesecih (tako kot še sedaj pri slabih 10) za zajtrk kruh z nečim (marmelada, med, poli, pašteta, hrenovka, jajca, ribce..) in kakav, za večerjo nekaj na mleku (gres, riž, keksolino, ... če je že kriza pa tud kak jogurt s kruhom). Aja po zajtrku in kosilu zadnje 14 dni prakticiram, da mu ponudim (lahko rečemo dam, včasih vsilim) še sveže sadje. LP

clock-img

08.01.2005, 22:51

clock-img

Veva

pencil-img

52

Mehurčica,

kaj pa je sunny bisk?

Lp, Veva

clock-img

09.01.2005, 02:28

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

To so kosmiči. So take tablice in ko se po njih polije mleko, se raztopijo in je kot kaša.

http://corporate.helptheaged.org.uk/_corporate/CauseRelatedMarketing/SunnyBisk/_default.htm

Prodajajo jih v Šparu. Lp:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem