writing-img

Zajtrkujete??

clock-img

10.08.2005, 06:52

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Ali vsako jutro preden greste v službo zajtrkujete in kaj ponavadi?
Jaz sem se tako navadila, da sem že lačna, ko se zbudim in vedno pojem 2 kosa kruha z margarino in spijem :kava:

(Večerjam pa ne, pa kile nič ne gredo dol :((:((

clock-img

10.08.2005, 06:57

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Ja, ravnokar sem. :) Če bom pa še potem, ko grem v službo, pa ne vem, ker bo zjutraj strašna gužva z vrtcem in vsem. Verjetno bom kako jabko poglodala kar po poti.:)-

L.p.:)

clock-img

10.08.2005, 07:00

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ravno zdej sem eno packarijo industrijsko pojedla:zmeden:,ker se mi ne da prpravljat kej drugega.Drugače nisem jedla,zdej ko sem :nosecka:in mi je ful slabo,pa moram neki v usta dat.
en lp:morje:D

clock-img

10.08.2005, 07:04

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Ko sem bila jaz :nosecka:, sem vsako jutro pojedla enako: kos kruha z margarino in mi nikoli ni bilo slabo. Baje je kruh najboljši.

clock-img

10.08.2005, 07:09

clock-img

Anonimen

ko sem začela s šihtom sem, ker sem bla ful lačna. navada iz porodniške ko si doma in avtomatsko ješ. zdej sem pa nehala k hujšam! sadje ob 10h in to je to!

lp, lara

clock-img

10.08.2005, 07:16

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

vedno, sadje ali pa kos kruha z različnimi dodatki, pa ponavadi še en čaj z mlekom. Samo danes nimam pa tudi kapljice mleka ne.:((

clock-img

10.08.2005, 07:33

clock-img

Muffin

pencil-img

190

Vedno zajtrkujem. Ponavadi je to makovka z manj mastnim maslom ali margarino in Nescafe z mlekom. Pa pol kozarca ananasovega soka

lp

clock-img

10.08.2005, 07:37

clock-img

Anonimen

Jaz pa zjutraj :kava: spijem, na poti v službo (10 min peš) si kupim dve makovki, eno pojem takoj, ko pridem v službo, drugo pa kasneje, za malco! Zjutri lahko jem sladko (v soboto sem zajtrkovala sladoled in čokolado - mi je rekla prijateljica, da sem ziher :nosecka: - UPAM!!) ali pa svež kruh, starega ne, raje nič! Sem čudna, a ne?:)-

clock-img

10.08.2005, 07:50

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Vedno jem zjutraj. Zelo različno. Danes sem si skuhala gris (ne dam zraven sladkorja, pač pa malo suhega sadja, rozin, cimeta ipd.).
Včasih jogurt in kruh ali mleko in kruh s kakim namazom.
Pred nosečnostjo sem za zajtrk pojedla še vedno kako sadje, zdaj pa mi je bolje, če sadje jem samostojno (potem za malico ali pa vsaj kake pol ure pred zajtrkom).
Aja, včasih tudi kosmiči+mleko ali čokolino ampak tega sem se zdaj že preobjedla.

clock-img

10.08.2005, 07:53

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Kosmiče in mlek ali pa skuto s sadjem, pa obvezno :kava:.
Pred nosečnostjo nisem zajtrkovala, zdej pa je zajtrk obvezen drugače mi je obupno slabo.

clock-img

10.08.2005, 07:55

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Zjutraj spijem cedevito, v službi pa obvezno kakšen sadež.

clock-img

10.08.2005, 08:06

clock-img

nikitta

pencil-img

579

:kava: in sadje do 12h

clock-img

10.08.2005, 08:42

clock-img

Mateja*

pencil-img

282

Včasih samo :kava: do malice, včasih pa se ustavim v trgovini po eno polnozrnato žemlco, da jo pred kavo pojem. Nekaj pred kavo skor moram, če ne me pol kar želodec boli.

clock-img

10.08.2005, 09:07

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

jest pojem samo tist kr Trina ne..moje navade glede hrane so od :hudicek::hudicek::hudicek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem