cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zakaj?

clock-img

24.08.2005, 08:41

clock-img

leah

pencil-img

660

Moja mala bo jutri stara 8 mesecev, pa me zanima ali je možno, da bo dobila zobke, ker sploh noče nič jest(no vsaj danes zjutraj mi protestira).Noče čokolešnika, noče sadne kašice, samo pije in vleče dudo.Utrujena ni videti, niti nima vročina niti ne kašlja...samo ust noče odpret.
Ponavadi res vse poje, danes pa nič, čisto nič.
Je pa vesela, samo malo bolj "driskasta" kot ponavadi.
V ustih pa ni kaj preveč zatečeno...a se vam tud kaj takega dogaja?Ali se cam je dogajalo?
Hvala za odgovore...teja

clock-img

24.08.2005, 08:43

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Lahko je kakšna virozica in tako:zmeden2:.

Mi doma vsi fino kašljamo in je prav zoprno.

pa-pa Mina1

clock-img

24.08.2005, 08:44

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

je možno. pri nas zobki običajno postavijo vse na glavo, od spanja do hranjenja.

trenutno jih imamo 2 cela in 4 na pol zunaj (tile nam še vedno nagajajo). pa tudi ni rečeno, da se ji bo na dlesni kaj videlo. jaz sem mislila, da so na vrsti spodnje dvojke, ven so pa prišle zgornje dvojke in enke (v tem zaporedju).

clock-img

24.08.2005, 08:49

clock-img

Anonimen

Seveda je možno, moj ima pri osmih mesecih osem zob. Malo ji po dlesni podrsaj, lahko tudi z otroško ščetko, ji bo olajšalo bolečine.

clock-img

24.08.2005, 09:53

clock-img

Anonimen

Lahko pa da so kakšne afte. Malo jo prežgačkaj, da se bo smejala na vsa usta in vmes poglej kaj in kako.

clock-img

24.08.2005, 09:54

clock-img

leah

pencil-img

660

albina, od kje pa naj bi imela afte?Zakaj bi se ji lahko pojavile?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem