writing-img

Zakaj driska?

clock-img

11.04.2006, 11:18

clock-img

Anonimen

user posted image Punce a je to kej nevarno k mam včasih zjutraj drisko?Se mi zdi da od sadja k ga pojem in kave pijem

clock-img

11.04.2006, 11:22

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Če je to pogosto in je driska vodena, pol to ni v redu. Sploh, če je bilo tvoje blato prej " drugačne strukture".
Če se ponavlja je treba po nasvet k zdravniku.

clock-img

11.04.2006, 11:29

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kot ti je mamči napisala. Dokler je driska samo tekoče blato, je to res zaradi hrane. Če pa je vodena, pa ni dobro. user posted image

clock-img

11.04.2006, 14:03

clock-img

Anonimen

Ne ni vodena pa še to samo zjutraj jz res upam da ni za paniko user posted image

clock-img

12.04.2006, 08:08

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Tudi jaz sem jo imela in ni razloga da bi bilo kaj narobe, če res ni tekoče. Pride zaradi prehrane. zdaj se je pa pomirilo

clock-img

12.04.2006, 08:20

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

jst sm ti pa tisto "ta zdravo" ki jo zgleda imaš, kr mal fovš - jst se pa matram pa matram pa matram.... Tku no na kake tri dni si jo mal sposodla user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

12.04.2006, 09:02

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Hahaha Kapesanta, kako sem se nasmejala tvojemu postu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si poskusila z donatom (zvečer si ga nalij v kozarec in pusti stati do zjutraj, potem pa spij - mene vedno poženeuser posted image ) ali s jogurtom na tešče (najbolje probiotičnim) in sadjem ali kavouser posted image ? Zdaj sem ti naštela od najbolj "odpirajočih"  Upam, da ti bo kaj pomagalo, vem da je biti zaprt čista kriza.

Anonimna kako je pa kaj s tabo? V mejah normale? user posted image

clock-img

12.04.2006, 09:48

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

donata sem že tolk popila da ga tud vidit ne morem - pa bom poskusila še tvoj recept - jaz sem ga pila toplega, ker je kolegici blazno pomagal.
jogurt - mi nč ne naredi
kavo lahko pijem na tešče, ali pa pojem jabolko zraven (ta kombinacija baje pomaga vsem razen men user posted image ) pa nč ne dugaja.
No ja - en rezultat vseh teh poskusov je zelo opazen - user posted image  nosi plinsko masko. Po mojem vsak dan prešteje dneve do mojega PDP in preverja če bo že kmalu konec.

l.p. Mateja

clock-img

12.04.2006, 12:52

clock-img

Doti

pencil-img

21

Pa še en recept, ki je meni pomagal...
Poskusi z lanenim semenom - zdrobljenim v prah in navadni jogurt. Vsak dan enega in po parih dneh bi moralo imeti učinek...to je edina stvar, ki je meni pomagala. user posted image

Pravijo, da pomaga tudi kivi!?

clock-img

12.04.2006, 13:36

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

IZVIRNO SPOROČILO: Doti

Pa še en recept, ki je meni pomagal...
Poskusi z lanenim semenom - zdrobljenim v prah in navadni jogurt. Vsak dan enega in po parih dneh bi moralo imeti učinek...to je edina stvar, ki je meni pomagala. user posted image

o hvala za tole idejo - laneno seme sem pred časom že jedla samo celo, pa ni pomagal - bom preverila če bo z zdrobljenim kaj več uspeha.

Pravijo, da pomaga tudi kivi!?

nism opazla - sem zaljubljena v kivi user posted image

zdej mam pa občutek, da sem brezupen primer, kr kol napišete se pr men ni obneslo user posted image user posted image

l.p. Mateja

clock-img

12.04.2006, 15:50

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kaj pa suhe slive? user posted image

clock-img

12.04.2006, 20:45

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Kapesanta, poskusi jesti več vlaknin. Bel kruh zamenjaj s polnozrnatim, prav tako bele testenine. Za zajtrk si privošči kosmiče, pa pojej veliko sadja - pomaranče, jabolka (banan pa raje ne).
Če pa ne gre drugače, pa sem ter tja ni nič narobe, če spiješ odvajalni čaj ali pa zeliščne odvajalne tablete (oboje v lekarni brez recepta)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem