writing-img

Zakaj to dela?

clock-img

26.07.2009, 11:41

clock-img

soncica01

pencil-img

278

Živjo, punce,

moja 6 mesecev stara punčka je zadnje čase začela otepati z glavo (hitro premikanje levo-desno). Naj povem, da se to dogaja samo kadar leži. Kadara jo nosim, tega ne dela.
Zanima me, ali imate ve tudi kakšne takšne izkušnje in kaj to pomeni? Je kaj narobe? Kaj storiti?

Lep pozdrav.

clock-img

26.07.2009, 11:47

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

no pomoje to ni nič narobe.
mogoče le opazuje..ne vem gleda okoli sebe.ali ima takrat kakšne igračke take zraven ko to dela???

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

26.07.2009, 12:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.07.2009, 12:33

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Tako se otrok praska. Posebej zdaj,ko je vroče, jo gotovo glava srbi.

clock-img

26.07.2009, 12:51

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

To je delal tudi naš. Prav tako sme bila zaskrbljena, omenila v razvojni ambulanti. Dobila sva celo napotnico za nevrologa, a smo potem skupaj s pediatrinjo, fizioterapevtko in razvojno pediatrinjo ugotovili, da je to samo način uspavanja, ki je čisto izzvenel.

clock-img

26.07.2009, 13:17

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Tako se je moj bratranec uspaval fuuul dolgo - še, ko je že hodil v OŠ. Se spomnim, da ni hotel iti v šolo v naravi, ker mu je bilo nerodno, da bi sošolci videli, kako se uspava.user posted image

clock-img

26.07.2009, 19:07

clock-img

jolly123

pencil-img

2465

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

To je delal tudi naš. Prav tako sme bila zaskrbljena, omenila v razvojni ambulanti. Dobila sva celo napotnico za nevrologa, a smo potem skupaj s pediatrinjo, fizioterapevtko in razvojno pediatrinjo ugotovili, da je to samo način uspavanja, ki je čisto izzvenel.

A res? Zanimivo...pa je potem res tako zaspal?

clock-img

26.07.2009, 19:15

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

A res? Zanimivo...pa je potem res tako zaspal?

Ja, je bilo prav groteskno. Celo, ko je podiral na rami kupček, je glavico tako silovito obračal, da je prav udarjal ob ramo. Še zame je bilo boleče. Je pa trajalo to dva, tri mesece. Zdaj je pa navihan dveletnik. Zaspi pa tako, da se vleže na trebuh, pokrči kolena, da gleda rit direkt v luft, roke pa zatlači spodaj pod pleničko.

clock-img

26.07.2009, 21:21

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Moja dva sta oba v nekem takem obdobju počela to. Sploh tavečji si je skoraj glavo odšraufaluser posted image . Mine.

clock-img

27.07.2009, 14:19

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Moja punčka je to delala pri treh mesecih in posledično ostala brez laskov zadaj user posted image . No, zdej ma pa že pravo frizuro user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem