writing-img

Zakaj toliko "zaspančkov"?

clock-img

08.04.2009, 17:59

clock-img

PetraSkok

pencil-img

202

Živjo!

Moja 2 meseca stara punčka ima zelo veliko "zaspančkov", se mi zdi, da kar malo preveč. Ali morda veste, kaj je razlog? Morda kakšno vnetje? Naj povem, da ima na beločnici še dve rdeči piki (mogoče se je to udarila z roko).
Kako ve čistite oči, da do tega ne pride oz. da se zadeva izboljša?

Zelo vesela bom vseh odgovorov.

clock-img

08.04.2009, 20:13

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Poskusi z izpiranjem s kamelico. Pa vsako oko z drugim koščkom vate.

clock-img

08.04.2009, 20:31

clock-img

*sato*

pencil-img

96

Raje izperi s čisto vodo ali fiziološko raztopino. Če dojiš, ji pa daj kapljico mleka v oči, tako je meni svetovala patronažna, pa deluje.

clock-img

08.04.2009, 20:32

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Mogoče ma pa vnetje, pa rabi AB mazilo? 

clock-img

08.04.2009, 21:23

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ji kaj teče iz učka? Drugače pa fiziološka+zloženčki. Vsako oko posebej, večkrat na dan. Če ima pa vnetje pa k P, in dobi kapljice oz kremico.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

08.04.2009, 21:53

clock-img

tašy

pencil-img

61

Naš je imel pred kratkim vnetje in mu je ven teklo,zato je imel zjutraj čisto zlepljene veke,če se je to začelo pojavljati zdaj je možno,da se ji zaradi cvetnega praha čistijo oči in jih ima zato večuser posted image .

clock-img

08.04.2009, 22:28

clock-img

Pacota

pencil-img

234

Poskusi... ce je vnetje. Daj ji nekaj krat na dan kapljico svojega mleka v ocko, pa bo ze zvecer bolje (in to brez kemije).

Deluje - preverjeno!

clock-img

10.04.2009, 10:51

clock-img

PetraSkok

pencil-img

202

hvala vsem za odgovore. Problem je resen, sem poizkusila in s svojim mlekom (kapljica v ucko), cistila pa sem nato s fiziolosko raztopino. Kaj je tocno pomagalo ne vem, lahko prvo, lahko drugo, najverjetneje pa kar kombinacija obojega. Še 1x vsem hvala za nasvete.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem