cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zakaj v Dragomerju plačujemo več vrtca?

clock-img

05.03.2009, 08:34

clock-img

urskas

pencil-img

683

Hojla,

če vas slučajno zanima, zakaj je v Dragomerju vrtec za približno 50 € dražji od ljubljanskega povprečja.

http://www.log-dragomer.si/index.php?option=com_fireboard&Itemid=54&func=showcat&catid=9

LP, Urška

clock-img

05.03.2009, 08:44

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

koliko pa plačujete.?

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

05.03.2009, 09:03

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

Ja saj vsaka občina sama določi ceno za vrtec, včasih je bil vrtec v Kamniku bistveno dražji od domžalskega, pa sta sosednji občini, lahko da je šše vedno, trenutno ne vem..

Čeprav ne razumem čist dobro, kaj sploh želiš povedat?

clock-img

05.03.2009, 11:21

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1

Čeprav ne razumem čist dobro, kaj sploh želiš povedat?

Tudi jaz ne. Prilepi lestvico, da sploh lahko primerjamo, kolk dražji je vaš, če je sploh.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

05.03.2009, 20:51

clock-img

urskas

pencil-img

683

Hotela sem povedat zakaj plačujemo več:

Naš vrtec je prej spadal od Vrhniko, sedaj pa v novi občini plačujemo 30€ dražji vrtec kot na Vrhniki. To je približno 50€ več kot je povprečje v Ljubljani.

Razlog zakaj plačujemo več, pa je naslednji: ker je bilo vloženih nekajkrat več prijav kot je kapaciteta vrtca se je občina odločina odočila financirati "druge oblike varstva". In zato ker je recesija, so ta denar vzeli tistim, ki pa smo na srečo bili sprejeti v vrtec. Takšen razlog za razliko v ceni so mi navedli na moje vprašanje.

tak odgovor pa ni ravno pravičen. Hotela pa sem samo vaše mnenje.

LP,

clock-img

05.03.2009, 21:11

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

A ni Marko za razlog navedel višje plače zaposlenih v vrtcu? Je pa grozno, ja, če ti kar tako na lepem zaračunajo nekaj procentov višji znesek user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

07.03.2009, 12:36

clock-img

urskas

pencil-img

683

ja, pa res je Marko napisal uradni odgovor.
teh nekaj procentov se od plačila za januar od februarskega razlikuje za 35€.user posted image  
(za 5. plačilni razred za drugo starostno odobje)

< Sporočilo je popravil urskas -- 7.3.2009 12:42:55 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem