writing-img

Zaključek leta?

clock-img

17.06.2005, 21:19

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Mene pa nekaj zanima: moj sin je star 18 mesecev in obiskuje vrtec pol leta. Danes pa na oglasni deski piše, da bo ta teden nek zaključek in ob tem srečanje skupaj z ostalimi otroci in starši ter vzgojiteljico in pomočnico. Kakšen zaključek je to? A pred "počitnicami" in dopusti? A se potem vzgojiteljicam kaj prinese (kakšno darilo)? ali kaj to pomeni?????? Ne vem? Je moj prvi otrok in nimam pojma. A mi lahko katera pove?
Hvala!
Lp,

clock-img

17.06.2005, 22:09

clock-img

ciciban

pencil-img

320

Ojla!
Na zakljucku leta otroci starsem pokazejo kaj so se v tem letu naucili.Pokazejo,kaj so delali,ce so dosegli plan leta....razdelijo se mape z risbicam in izdelki.....
Nasi so nam malo zapeli in zaplesali,nam v telovadnici pokazali,kaj vse znajo...zelo zanimivo!

clock-img

18.06.2005, 16:06

clock-img

Aljakop

pencil-img

262

Ciao!¨

Mi smo ravno včeraj imela zaključek leta v vrtcu,kamor hodi moja Taja, ki je stara 21mesecev. Zgleda nekako takole: se zberejo vsi otroci, kaj zapojejo,zaplešejo, vzgojiteljicam smo predali v darilo televizijo in vsaki eno rožico, starši pa smo dobili posebne slikice svojih malčkov in pa par 'kracarij',ki so ji čez leto 'narisali' naši otročiki. vse skupaj je trajalo nekje 45 minut, pol je sledilo druženje, malo pijačke,piškotki...in to je to. Je luštno, se malo spoznaš z drugimi starši..
Predvse ko so otročički ( moja je plesala ringaraja ) plesali in pleli je bilo zelo prisrčno..

lp
alja

clock-img

18.06.2005, 20:57

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Hvala za odgovore!
Aljakop, ali ste se starši dogovorili za darilo - televizor ali kako?
Mislim, a potem neseva z možem kakšno darilo ali kako se to prakticira?

clock-img

18.06.2005, 22:16

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Zaključek ima pri nas vsaka skupina drugačen (kar si pač vzg. in pom. zamislita - nekje celo starši organizirajo)... tako, da se od vrtca do vrtca to sploh razlikuje.

Pri nas sva skozi celo leto fotografirali otroke in jih snemali s kamero - na zaključku jim bova pokazale posnetke, verjetno jim bomo tudi nekaj rajalnih iger predstavile (z otroki) in razdelile jim bova "albumčke" (sva sami izdelali) s fotografijami njihovih otrok - dodani so razni hecni komentarji...

Lp :muca:

clock-img

19.06.2005, 11:57

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Pri Sari imajo zaključek v petek in v ta namen je organiziran piknik v vrtcu za otroke in starše, pa za vzgojiteljice seveda.

Bom pa jaz dvema vzgojiteljicama, ki sta imeli Sarino skupino, dala vsaki eno vrtnico. Zgolj za zahvalo. Pretiravanje z darili se mi ne zdi.

clock-img

19.06.2005, 21:52

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Mi imamo tole zadevico v sredo. Najprej imamo starši kot zadnji sestanek, da se pogovorimo kako in kaj za naprej, potem pa imamo vsi skupaj žur.

In to je to;)

pa-pa Mina1

clock-img

19.06.2005, 22:46

clock-img

tilka

pencil-img

183

Jaz sem vzgojiteljicama vedno dala le rožico in to preden smo šli na dopust, ne ob koncu, na zaključku mislim. Na takšen zaključek je fino če prineseš kakšno kavo ali pecivo, vsaj pri nas je bilo tako, da so nam vedno skuhali kavo...pa vem, da vrtec za to ni plačal. So morale vzgojiteljice iz svojega dati.Ko pa je zamenjala skupino oziroma ko je sploh šla iz vrtca, pa sem obema kupila knjigo...tako bolj za trajni spomin. Pa še to zgolj kot pozornost.

clock-img

20.06.2005, 09:41

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Hvala vsem za odgovore, bom kar takole naredila kot vi Tilka. Se mi zdi še najprimernejše.
Lp,

clock-img

20.06.2005, 16:42

clock-img

Aljakop

pencil-img

262

oj,

sorry za zamudo. smo se starši odločili in skupaj zbrali 1000 SIT na otroka za tv. ( ampak govorim za vel vrtec ne samo za našo skupino ).

lp

alja

clock-img

20.06.2005, 17:01

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi imamo pa jutri roditeljski sestanek (upam, da nima kašnih cvekov :)-:)-:)-), pa predvidevam, da se bomo tam dogovorili za zaključek...

clock-img

20.06.2005, 20:49

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Še to: kot sem že rekla, ima naš škratek tole zadevo jutri. Najprej naš roditeljski, nato pa žur. In pred vrtcem (to je ena stara "cute" vila) je tudi bazenček in jutri imajo pobalinčki otvoritev. Sem danes še šibala po tisti plavček, da izmerijo temperaturo, da ne bo voda premrzla, ker segrevajo vodo na soncu.

Mislim, da jim bo sila luštno;) Naš sicer blazno kašlja, ampak upam, da bo tole preživel:)-

Kolk se imajo eni fajn in tako...

pa-pa Mina1

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem