writing-img

Zakonsko svetovanje

clock-img

21.11.2006, 17:11

clock-img

Anonimen

Prosim pomagajte mi.
Povejte mi, kje se da priti do zakonskega svetovanja. Se to plača ali je možno tudi zastonj? Kdo vodi pogovore - psiholog, terapevt? Kam moram sploh iti?

Če je kdo od vas že šel, naj prosim pove, kako to izgleda.

Sicer ne vem, kako bom moža pripravila do tega, da bi šel, pojma nimam tudi, kam naj dava otroke za ta čas, ker nimava varstva razen vrtca (najbrž se gre popoldan?)

Živimo v okolici Ljubljane.

clock-img

21.11.2006, 19:06

clock-img

Anonimen

Nimam pojma, ampak če vtipkaš na Najdi.si Zakonsko posvetovanje, ti vrže tole ven:

http://www.zakonskosvetovanje.com/

http://www.csd-ljmostepolje.si/svetovalnica/index.htm 

clock-img

21.11.2006, 23:29

clock-img

Anonimen

Nisem šla, vem pa vseeno. V Ljubljani, na PHP-ju (Psihiatrična hitra pomoč) je zakonska svetovalnica (na vogalu Zaloške ceste in Grablovičeve ulice, kjer je tudi Očesna klinika - na istem dvorišču), kjer je zakonsko svetovanje za oba partnerja brezplačno, pod pogojem, da imata oba osnovno in dodatno zdravstveno zavarovanje.

clock-img

22.11.2006, 07:40

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Upam, da vama rata rešiti situacijo, pa karkoli že je, se splača "potruditi", ko ne gre več ali misliš, da nekaj ne gre prav.

No, "moj" ni hotel niti slišati o tem, tako da ni bilo nič s tem, jaz pa sem šla 2x na posvet, če ne drugega, je pomagalo v smislu tega, da te nekdo, pa ne kdorkoli posluša, ti da vedeti, da imaš določene stvari v življenju pošlihtane in na pravem mestu. In ti svetuje seveda. Pri nama se sicer ni obrestovalo, ker mora zadeva funkcionirati v obe smeri in tako.

Je pa fino, da sta oba ZA to.

Želim ti oz. želim vama, da poizkusita, pa ne (samo) zaradi otrok, predvsem zaradi vaju. Veliko sreče in drži se. 

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

23.11.2006, 14:01

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Midva bova šla v posvetovalnico. Je mel glih tamal psihologa pri treh letih, pa sem vprašala, če ima ona tudi zakonsko svetovanje. Pa je rekla, da naju bo sprejela, samo k svoji zdravnici naj grem po napotnico. Nisva pa še šla. Je pa tudi dopoldne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem