writing-img

Zamašan WC odtok

clock-img

17.12.2007, 16:05

clock-img

benika

pencil-img

7793

Evo, zadnjič sem sesala stanovanje z vodnim sesalcem in jaz bumbar sem potem to vodo zlila v WC. In se je školjka gladko zamašila. Sicer vodo še požira, ampak ne tako kot bi bilo treba. S čim naj tega vraga odmašim?

clock-img

17.12.2007, 16:13

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

sva že dve z isto pametjo..domestos sem not zlila

clock-img

17.12.2007, 16:32

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

user posted image

Koga/Kaj ste pa posesale, da se vam WC zamaši?
Dedka Mraza?

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

17.12.2007, 16:35

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

mr.muscolo vodovodar gel - odmaši odtokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2007, 16:37

clock-img

malecka

pencil-img

1665

meni pa je mojuser posted image not spustil dišavo za wc. in pomagalo je samo šravfanje školjkeuser posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

17.12.2007, 16:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

user posted image

Koga/Kaj ste pa posesale, da se vam WC zamaši?
Dedka Mraza?

user posted image  Ti posodim mačkona za en teden pa pol posesej pa poročej če je dedek mrazuser posted image
Men se je tud že zamašil. Pomaga domestos.
Je bla pa kar ena velka kepa dlak, pa briketov ipd.....pač tist tedn niblo časa in sm v soboto po enmu tednu posesala pa je blo pač tolk.

clock-img

17.12.2007, 19:15

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: malecka

meni pa je mojuser posted image not spustil dišavo za wc. in pomagalo je samo šravfanje školjkeuser posted image

To se je pri nas enkrat zgodilo, in res ne pomaga nič drugega kot da školjko dol vzameš.

Drugače pa probaj s tisto "zajlo" oz. tistim čudom, kaj se lahko oddtoki odmašijo pa poskušaj predreti.

clock-img

17.12.2007, 19:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Evo, zadnjič sem sesala stanovanje z vodnim sesalcem in jaz bumbar sem potem to vodo zlila v WC. In se je školjka gladko zamašila.

A ne delajo na reklami tudi tako?user posted image

Drugače bi pa jaz takoj kakšen servis poklicala, ker če si enkrat zares zamaši ... bolje, da si ne predstavljaš.

clock-img

17.12.2007, 20:30

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

user posted image  Ti posodim mačkona za en teden pa pol posesej pa poročej če je dedek mrazuser posted image

Do nedavnega sta bila naša sostanovalca dva perzijska mačka, ena razvajenka, ki je bila vedno doma in povsod puščala dlako, in en razbojnik v velikosti manjšega psa, ki je domov hodil samo jest. Zdaj imamo na žalost samo še drugega.
Občasno se v dnevni prostor prihuli še pes, tako da ... vem kako izgleda. user posted image
Ampak wc se mi pa vseeno ne maši.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

17.12.2007, 21:41

clock-img

solatja

pencil-img

952

varekina, ki jo pustiš nekaj časa (nekaj ur) in/ali za odtoke (muscolo ipd.). počakat je pač treba, da razžre tisto svinjarijo, ki je zabasala. pa lahko vliješ najprej pol litra, pa če čez kako dobro uro ne bo ok, pa spet vliješ še drug pol. ne pa spet pretiravat, da ti ne uniči školjke. 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

clock-img

18.12.2007, 14:20

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Jaz sem v mullerju kupila eno zadevo, ki je tudi za suha stranišča. Drugače pa probaj z vodo pod pritiskom. To tudi nuca. Moj oč to enkrat letno preventivno dela (cev od tuša, brez tuša pa vodo na ful. Je tudi sifon tako spucal

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem