writing-img

Zame petega IUI ne bo!!!!!!

clock-img

04.10.2005, 07:08

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pozdravljene punce!

No da vam javim moje stanje.Včeraj sem klicala v mariborsko ambulanto,da bi se naročila za peti IUI postopek preden grem na priprave za IVF.
In glej ga zlomka sestra mi reče pa vi ste imeli IUI.In pol sma komaj prišle na čisto besedo ker po novem IUI postopek delajo vsak drugi mesec.In pol sem izkoristila in jo vprašala kako je z pošto mojo za IVF in je rekla tkole,da jo bom vkratkem dobila in bi bilo za naju boljše da bi kar takoj šla na IVF postopek in ker sem IUZI imela in ni bilo pač uspeha,...In pol mi je še sestra rekla da po njenem več petega postopka sploh ne bom imela ker se nama bodo pšrej začele priprave za IVF.
In jaz sem sedaj zelo vesela,kajti komja čakam da bom dobila možnost in grela svoji user posted image  v svojem trebuhu.
Upam in tudi ve nama stiskajtre pesti,da bi tale najin prvi IVF postopek bil uspešen in da bom čez dobrih devet mesecev postala najsrečnejša mamica na tem svetu.

Vsem in vsaki posebej še enkrat hvala za vse lepe besede,ki nama jih kdaj poveste.
Vsem,ki te v postopkih,ali boiste v kratkem tko kot midva pa vam držim ogromno velike pesti.

LP Mojca

clock-img

04.10.2005, 07:14

clock-img

Anonimen

Mojca, jaz držim pesti zelo močno, čeprav se spoznam kot pes na boben na IUI, IUV .....Karkoli že je to, naj bo uspešno!

clock-img

04.10.2005, 07:15

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Go girl user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

04.10.2005, 07:40

clock-img

paris

pencil-img

1304

Tudi jaz ne vem točno za kaj se gre pri vsej stvari- pa saj ni važno, glavno, da si ti vesela!Drži se!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

04.10.2005, 09:14

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Mojca, jst še naprej močno stiskam pesti, pa naj zdej takoj ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

04.10.2005, 09:16

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Mojca tudi jaz ti želim, da bo takoj uspelo in boš kmalu srečna user posted image  z user posted image  ali user posted image user posted image  ali user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

05.10.2005, 06:55

clock-img

girly

pencil-img

951

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojca! jst upam, da se sestra ne moti in bosta šla kar na IVF! bom držala pesti!pa da se bo prijelo že pri prvem postopku in boš čez 9 mesecev mamica  user posted image  al pa celo user posted image  user posted image

lep dan

Kris je najin sonček :)

clock-img

05.10.2005, 07:00

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Mojca tudi jaz držim pesti da čimprej začutiš user posted image v trebuščku in čez 9 mesecev zališiš njegov jok.
Verjamem da ti bo uspelo!!!!!!!!!!

clock-img

05.10.2005, 16:56

clock-img

ronni

pencil-img

167

To je pa super!!! Tako nas bo kar nekaj,ki se bomo trudile in držale pesti,da bo IVF uspel!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar v prvo-zakaj pa ne??? Da popravimo statistiko!!!

user posted image user posted image

clock-img

05.10.2005, 17:34

clock-img

Azaleja

pencil-img

324

Mojca, jaz ti še vedno držim velike user posted image user posted image user posted image  in ti želim vso srečo, da čimprej postaneš vesela user posted image !!!!!

Lp, Azaleja

clock-img

05.10.2005, 19:02

clock-img

Suana

pencil-img

377

mojca naj ti prvi postopek ivf prinese user posted image !!!!držim pesti in vedi ,da mislim nate!!user posted image user posted image user posted image
lp suzana

clock-img

05.10.2005, 19:48

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .No,končno se nekaj premika.Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem