writing-img

Zamrznitev kredita

clock-img

22.01.2009, 16:38

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Zanima me, če morda kdo ve iz prve roke (preverjene informacije) ali je možna zamrznitev kredita za določen čas, zaradi nezmožnosti plačevanja le tega iz različnih razlogov?

clock-img

22.01.2009, 16:39

clock-img

katka37

pencil-img

1792

Je možno do 6 mesecev, kot so nama rekli. Preveri na banki, je odvisno, kje si vzela kredit verjetno.

clock-img

22.01.2009, 16:45

clock-img

Anonimen

Ja se da, sam dvomim, da za 6 mesecev, Ponavadi samo za 1-2 meseca. Vsaj kolega je dobil za 1 mesec pri nlb-ju.

clock-img

22.01.2009, 17:51

clock-img

Anonimen

Ja, moratorij je mozen, rocnost je naceloma odvisna od banke in tvoje bonitete, se pa giblje nekje do sestih mesecev.

Nekatere banke ga imajo ze v svoji ponudbi, za primer brezposlenosti, ce je bil to vzrok za nezmoznost placevanja. Preveri tam, kjer si kredit vzela.

clock-img

22.01.2009, 20:07

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

je možno,ampak čas je odvisen od vsake banke posebej-pa obresti maš večje

clock-img

22.01.2009, 21:29

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Če že imaš kredit, preveri najprej v kreditni pogodbi, če pa ne in te to zanima na splošno, preveri pri bankah, ki so v tvojem interesu.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem