cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zamrznjenčki

clock-img

21.12.2008, 21:16

clock-img

Anonimen

Odločila sem se da grem po zamrznjenčkeuser posted image user posted image (na LJ Gineko). Zanima me kakšen je postopek in koliko časa traja da prideš na vrsto.
Napotnica mi je že pretekla tako da moram vse od začetka.

clock-img

21.12.2008, 21:24

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Kot prvo moraš prit do izbranega G v leonišču da ti da napotnico za zmrznjenčke. Ti po povedal tudi ali greš v naravnega ali s stimulansi, odvisno od tega ali imaš svoje O.

Pri stimuliranem dobiš mislim da estrofem, tega jaz ne poznam, pri spontanem pa greš prvič na pregled 9 dan ciklusa in te spremljajo do tvoje O in potem je 5 dan ET.

Zraven se moreš oglasit tudi pri sestri Miri, da dobiš evidenčno številko in ko ti reče pokličeš prvi dan M in ti ona pove kako in kaj dalje.

Upam, da sem ti na kratko odgovorila, drugače pa je bolje, da se oglasiš na temi IVF/ICSI, kjer ti bodo punce odgovorile na tvoja vprašanja.

clock-img

21.12.2008, 21:42

clock-img

Anonimen

Kajsica hvala za odgovor. Vem da moram prej spet do svojega G v Leonišču da mi da napotnico.
A imaš mogoče tel od sestre Mire?

Če mogoče še katera ve prib. koliko časa ( mesecev) je treba čakat da prideš na vrsto? Predvidevam da bo postopek brez stimulacije.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem