writing-img

Zamrznjena zelenjava

clock-img

06.02.2006, 17:51

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Ja začeli smo z uvajanjem goste hrane. Zanima me če je zamrznjena zelenjava primerna za 6-mesečnike? Mislila sem ji namreč dati špinačo, pa nikjer ne dobim sveže, normalno sej je zima, pa me zanima če bi ji lahko dala zamrznjeno, seveda bi jo prej otalila in skuhala, hahahaha. Sej v bistvu jaz tudi več skuham, potem pa zamrznem in ko rabim jo odmrznem. Ampak ... Kaj pravite ve?

clock-img

06.02.2006, 18:02

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz mislim,da lahko,ker zdaj je res težko,ko sem jaz začela z uvajanjem je bilo vse frišno.Zdaj pa tud uporabljam zmrznjeno,razen bučk..

clock-img

06.02.2006, 18:27

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Normalno, da lahko

clock-img

06.02.2006, 18:58

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Ja lahko. Jaz vso zelenjavo zamrznjeno uporabljam. Kupim zelenjavo posebej (brokoli, cvetača) in nekaj mešane. Je najbolj enostavno in hitro.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

06.02.2006, 21:06

clock-img

blazka

pencil-img

554

Pri nas tudi kar veliko uporabljamo zamrznjeno zelenjavo. Se mi zdi, da bi bili otroški jedilniki brez nje presneto dolgočasni, če bi res hotli kuhat samo frišno (zdej ko je zima). ..Pa tut a ni zamrzovanje najbolj naravna "konzervacija".
Pa še najbolj enostavno je (k je že vse spucano pa samo v lonec vržeš).

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem