cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zamrzovanje krompirja

clock-img

01.12.2005, 09:26

clock-img

firbc

pencil-img

42

A se res lahko jedi oz. razni pirejčki s krompirjem lahko zamrzujejo? Men logika sicer pravi, da krompir ni ravno dober, če se ga zamrzne, ampak na vseh receptih za uvanjanje goste hrane pa piše, da se lahko.

Katera hrana se pa, razen banan, še ne sme zamrzovati?

lp

clock-img

01.12.2005, 09:33

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Ne vem kakšen seznam imaš in kje si ga dobila,ampak pri uvajanju goste hrane se pa res priporoča sveže pripraljeno hrano ,krompir pa še toliko bolj.

clock-img

01.12.2005, 09:44

clock-img

Anonimen

Kolikor jaz vem, se krompir ne zmrzuje. Zdaj, za pravila ne vem, vem pa, da je zanič. Sladek rata, fuj!

clock-img

01.12.2005, 11:45

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Jaz krompirja ne bi zamrzovala, ostalo sadje (zaren banan) in zelenjavo pa lahko.

clock-img

07.12.2005, 22:27

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa pri prvem otroku tudi krompir dajala zamrzovat. Pripravila sem pire z bučkami, ali s kakšno omako, dala v lončke in v skrinjo. Ko sem rabila sem samo odtajala in pogrela na štedilniku. Pa ni bil krompir nič sladek. Bil je prav dober in hčerka ga je rada jedla.
Sedaj imam sina, pri katerem bom uporabila enak sistem.
Sicer pa v raznih knjigah o prehrani dojenčkov piše, da lahko pripravljene obroke zamrzneš, tudi krompir.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem