writing-img

Zanima me.....

clock-img

15.01.2005, 20:03

clock-img

mela

pencil-img

240

če je res da ni dobro da si med nosečnostjo barvamo lase, ker sem jaz noseca 10 tednov in sem se pred nekaj dnevi barvala. Danes pa me je ena zenska prestrašila da lahko zaradi tega izgubis plod.:zmeden::zmeden::zmeden:

clock-img

15.01.2005, 20:06

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Mislim, da ni panike. Jaz se na cca. dva meseca barvam (kronično siva) in sem se tudi v času nosečnosti. Ne vem zakaj se ne bi.:zmeden::zmeden:

lp:sloncek:

clock-img

15.01.2005, 20:10

clock-img

mika

pencil-img

6485

Za to pa prvič slišim:ups:. potem si verjetno ne bi smele tud nohtov lakirat, pa šminkat, pa bogve kaj si bodo nekatere še zmislile, da bodo prestrašle nosečnice.

Mela jaz sem si tudi barvala lase, pa je z mojo pupo vse ok.

Ne nasedat vsem kar kdo reče in se pol sekirat. Saj vem, da ni fajn ko ti kdo kakšno 'pametno' pove da te prestraši.

clock-img

15.01.2005, 20:23

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Pred kakim mesecem je bilo vprašanje pri dr. Pušenjaku, pa je rekel, da ni problema,...da nima kaj škodit!

Poznam cel kup frizerk, ki so delale celo nosečnost,... pa so vse rodile zdrave otroke!

Ti bodi kar brez skrbi. Jaz sem se barvala oz. si dala delat blond pramene tudi med prvo nosečnosrjo in sem si ter si bom tudi sedaj,... Da bom lepa nosečnica :)-:)-:)-

clock-img

15.01.2005, 20:43

clock-img

mela

pencil-img

240

hvala ker ste me potolazili in se cisto strinjam z vami, toda vseeno sem se hotela prepricati.:):)

clock-img

15.01.2005, 20:56

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Kar navadi se na te "dobronamerne" pripombe, česa vse ne smeš. Včasih slišiš kakšno tako, da ne veš ali bi se smejal:)- ali jokal:(. Tole "frizersko" sem slišala tudi jaz!
Ne sekiraj se zaradi teh pripomb, če te pa kaj vseeno skrbi pa raje vprašaj svojega ginekologa! Pa lepo nosečnost ti želim.

lp
:muca::nosecka:

clock-img

15.01.2005, 21:12

clock-img

Anonimen

:((:((:((:((:((:((:((:((
Eni so pa res prepametni....:)-:)-:)-:)-:)-

tako kot tisti,ki je eni od vas vcepil strah,da bo splavila,če bo jedla v nosečnosti kostanj:)-:)-

clock-img

15.01.2005, 21:18

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

naredila sem frizersko šolo in take blesave še nisem slišala. Je pa baje res, da barva na nosečnici drugače prime (zaradi hormončkov).
Ni panike. To je tko, ko stare gospe pravijo, da ne sme nosečnica gledati prizadetih otrok, ker bo njen tudi prizadet. :)-:)-
PS. nabavite smeškota, ki zavija z očmi.

clock-img

15.01.2005, 23:34

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ne, ne more škodit.

LP

clock-img

15.01.2005, 23:35

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

bedarija. jest se blonciram. skor vsak mesec tud med nosečnostjo. to nima čist nobene zveze z otročkom. saj barve ne piješ a ne?

clock-img

15.01.2005, 23:37

clock-img

Annny

pencil-img

4837

To je pa res, da barva med nosečnostjo lahko drugače prime:)

clock-img

15.01.2005, 23:59

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

nisem opazila. sem se pa ful sekirala k so mi začeli lasje izpadat, drugi ali tretji mesec po porodu. bogme da jih imam zdejle pol manj. čist resno.
sem tko debelo kito imela, da sm jo komi prjela, zdaj pa je še sam ena taka tanka, bljek.

clock-img

16.01.2005, 10:03

clock-img

petra + zoja

pencil-img

162

jaz sem si celo nosečnost barvala lase, nima kaj bit!!!!

clock-img

16.01.2005, 10:04

clock-img

barby*

pencil-img

529

Jaz se tudi barvam (31. teden), pa ne verjamem v take vraže:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

16.01.2005, 19:07

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Jaz sm si tud 14 dni nazaj pobarvala (pri frizerki, ki jo poznam, pa če bi blo kej nevarnega, bi mi sigurno rekla). Ni panike.

Lp, Dolina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem