writing-img

Zanima me

clock-img

14.11.2013, 11:14

clock-img

pinko palinko

pencil-img

10

Nekaj me zanima..kako bi bilo to da bi fant punci vtaknil penisa zvecer noter in zjutraj ga potegnil ven? Al bi bilo to sploh izvedljivo in ali bi bilo bolece za punco ali ne?? :)

clock-img

14.11.2013, 11:28

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

za fanta bi bilo boleče, ker bi spoznal, da to ni izvedljivo

clock-img

14.11.2013, 11:38

clock-img

pinko palinko

pencil-img

10

Zakaj nebi bilo izvedljivo?? Rad bi poskusil ampak pac ja no..res me zanima. Lahko prosim obrazlozitev??

clock-img

14.11.2013, 11:42

clock-img

Barby.

pencil-img

196

pinko palinko -> učitno še nisi dovol star/stara da bi sploh lahko probala, kr če bi bla bi vrjetno takšne stvari že vedla/vedo ! ne napadam, samo moje mnenje, kr se mi takšne izjave tu gor zdijo res "MIMO" .
lep dan user posted image

clock-img

14.11.2013, 11:49

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: pinko palinko

Zakaj nebi bilo izvedljivo?? Rad bi poskusil ampak pac ja no..res me zanima. Lahko prosim obrazlozitev??

Ni izvedljivo, da mlahavi penišček ostane v luknji. Pade sam ven. Nobena nima znotraj rokic, da ga drži pri sebi celo noč. Od večera pa do jutra pa tudi ne more stati pokonci. Probaj, pa boš videl user posted image

clock-img

14.11.2013, 11:49

clock-img

pinko palinko

pencil-img

10

Nism jst nec mickin in me pac zanima no..brez zamjre ampak res nevem zakaj nebi bilo izvedljivow

clock-img

14.11.2013, 11:52

clock-img

Barby.

pencil-img

196

o bog, česa vse ne čuješ :) .. probaj pa boš sam vido zakaj ni izvedljivo se ti ne zdi ? mogoče pa pri tebi je user posted image kaj veš ..

clock-img

14.11.2013, 11:56

clock-img

petea

pencil-img

5336

pinko,
a tvoja erekcija bi naj trajala celo noč? Verjetno ne bo. Posledično bo penis 'zlezel skupaj' in zdrsnil v svoj najljubši položaj.

Če bi bil tak položaj boleč za punco? Glede na to, da bi slej ko prej prišlo do 'drgnjenja na suho', bi znalo biti za oba vedno manj prijetno.

A ti ležiš celo noč nepremično?
Večina ljudi tekom noči večkrat menja položaj.

Kako je spati z nekajdesetkilsko utežjo na sebi si raje sploh ne predstavljam, spreminjanje položaja spanja združenih partnerjev pa je verjetno tudi malo težko izvedljivo, sploh če partnerja rada spita v različnih položajih, npr. eden na hrbtu, drugi na boku.

Celonočno zbujanje obeh in ustrezno premeščanje pa tudi ni ravno prijetno. Enkrat za poskusit še mogoče, potem pa imaš počasi dovolj.

clock-img

14.11.2013, 12:03

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Nekaj me zanima..kako bi bilo to da bi fant punci vtaknil penisa zvecer noter in zjutraj ga potegnil ven? Al bi bilo to sploh izvedljivo in ali bi bilo bolece za punco ali ne?? :)

jao kakšni patroni user posted image

clock-img

14.11.2013, 12:05

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: petea

in zdrsnil v svoj najljubši položaj.

user posted image si ziher, da je to njegov najljubši položaj? user posted image

clock-img

14.11.2013, 12:06

clock-img

pinko palinko

pencil-img

10

Ja vem vem da ce je mlahavi lulcek da pade sam ven ampak ce imas res res velikega in da lezis na boku in se ne premikas bi stal celo noc noter? In ali bi punco bolelo oz motilo to da ga ima celo noc noter? Mogoce nebi upala zaspati zaradi tega?

clock-img

14.11.2013, 12:10

clock-img

pinko palinko

pencil-img

10

Ja ne vem kjri je njegov najbolsi polozaj ampak fantu pomojem bi to ugajalo ali ne?

clock-img

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Ja vem vem da ce je mlahavi lulcek da pade sam ven ampak ce imas res res velikega in da lezis na boku in se ne premikas bi stal celo noc noter? In ali bi punco bolelo oz motilo to da ga ima celo noc noter? Mogoce nebi upala zaspati zaradi tega?

dej pinko povej kolk je to zares zares, ZARES velik! pliz user posted image
pa še nekaj me zanima? pa zakaj ne poskusiš???? potem pa prid povedat, kako je šlo user posted image

clock-img

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

probaj in jo vprašaj. Smo si različne...

clock-img

14.11.2013, 12:16

clock-img

pinko palinko

pencil-img

10

Dam primjr da ga fant ima 30cm ko vstane..torej je mera mlahavega lulcka okrog 15cm in pomojem nebi kar tako sam zdrsnil ven aa

clock-img

14.11.2013, 12:16

clock-img

Barby.

pencil-img

196

dvomim da bi punca ležala celo noč samo na boku da bi ga (če bi ti sploh uspelo) imela "not" user posted image celo noč, tudi če je še taaaaako VLKI kot praviš, ga vrjetno v tistem mlahavem stanju sploh nebi čutila user posted image sicer pa še nikoli nisem pomisla na kaj takega tak da ti neznam pomagat user posted image ni bolše "opravit" kaj misliš, ga pospravit in lepo normalno zaspat ? user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2013, 12:18

clock-img

Barby.

pencil-img

196

30cm .. a to o svojem govoriš al nasploh ? sem malo zmedena user posted image

clock-img

14.11.2013, 12:18

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Dam primjr da ga fant ima 30cm ko vstane..torej je mera mlahavega lulcka okrog 15cm in pomojem nebi kar tako sam zdrsnil ven aa

če že sam ne bi zdrsnil, bi ga pa ona zabrisala ven. Ni koristi od njega, naj se greje drugje user posted image

clock-img

14.11.2013, 12:19

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

in zdrsnil v svoj najljubši položaj.

user posted image si ziher, da je to njegov najljubši položaj? user posted image

LuLu,
a tebe je tudi treba še malo podučiti ali kako? user posted image

Najljubši položaj vzburjenega penisa je med njenimi nogami, nevzburjenega pa med njegovimi ... user posted image

clock-img

14.11.2013, 12:21

clock-img

alda

pencil-img

3570

čaki čaki : a si ti mogoče črnec?
Na eni drugi temi so rekli, da naj bi imeli tako velike user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

14.11.2013, 12:22

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

ne mi dajat primera, povej mi mere za TA penis?

clock-img

14.11.2013, 12:22

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

LuLu,

Ti kar... tu se vedno lahko kaj novega naučiš user posted image

clock-img

14.11.2013, 12:23

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

LuLu,

Ti kar... tu se vedno lahko kaj novega naučiš user posted image

če je gratis, se še jaz fočkam za eno učno uro! user posted image

clock-img

14.11.2013, 12:23

clock-img

Barby.

pencil-img

196

mene zanima od kje ljudem takšna všrašanja in ideje, nevem no mogoče sem pa jaz čudna user posted image

clock-img

14.11.2013, 12:25

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: Barby.

mene zanima od kje ljudem takšna všrašanja in ideje, nevem no mogoče sem pa jaz čudna user posted image

ah dej nouser posted image .... tale je softič! še veš ne kako bujno domišljijo imajo nekateri....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem