cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zanimajo me cene polaganja knaufa

clock-img

05.11.2007, 19:27

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

No, mene zanima kakšne so kaj cene polaganja knaufa, ker imamo dve sobici za zapret in razmišljamo, da bi ju s knaufom.
Kakšno mnenje imate o njem, mogoče tisti, ki ga imate.
Pa kdo vam je to delal in seveda če ste zadovoljni z izvajalci.
Seveda kar je takega, da se ne sme tukaj, prosim napišite na zs.

Hvala za odgovore in lepo se imejte!

clock-img

05.11.2007, 19:29

clock-img

Anonimen

Pr nama smo kar sami delal. Sploh ni tako težko. Je prišlo pa 5x cenej kot je bil predračun od enih par firm. S tem da smo še izolacijo dali, oni so računali brez.

clock-img

05.11.2007, 20:44

clock-img

Anonimen

midva pa šše ččakava na predraččun.

sorry, mi dvojne šš in čč je pišše..

clock-img

06.11.2007, 14:33

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Kolikor sem se zanimala, je polaganje knaufa (+ profili in folija) cca. 15 eur/m2, brez materiala seveda. Z materialom je okrog 30 EUR/m2. Smo se tut mi odločili, da bomo kr sami zavihali rokave.

clock-img

06.11.2007, 14:35

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

To počneva kar sama, + par dodatnih rok, včasih tast, včasih kakšen kolega. user posted image

clock-img

06.11.2007, 16:09

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Hvala za odgovore.

Zanima pa me, glede na to da večinoma polagate sami, kako veste katero debelino knaufa uporabit, pa vse kar spada zraven.

Hvala in lepo se imejte.

clock-img

06.11.2007, 16:12

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

sej ti v trgovini vse razložijo kako in kaj-sej zato so tam

clock-img

06.11.2007, 16:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica

Hvala za odgovore.

Zanima pa me, glede na to da večinoma polagate sami, kako veste katero debelino knaufa uporabit, pa vse kar spada zraven.

Hvala in lepo se imejte.

Nama so v trgovini razložili glede debelin, delali smo pa bolj po občutku. Mal probaš, zajebeš, pa na novo probaš....
Fajn je da nisi sam, midva sva mela kar nekaj kolegov ki so pomagali.
Pa sva pršla ful cenej. Material + pivo in pice....5xcenej k plačat podjetjuuser posted image .

clock-img

06.11.2007, 17:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Muca Copatarica

Hvala za odgovore.

Hvala in lepo se imejte.

Drgač pa pejt do firme KNAUF al kej podobnega in reč za profesionalne prospekte.

Notr so vsa navodila kako in kaj mora bit kaka debelina in kakšen je način montaže...Praktično je vodnik 'How to' na en izi način. Pa z risbicami user posted image

Dobr da si me spomnila, bom šla zdej dol iskat, da še knaufarska dela naštudiram. TNX

clock-img

07.11.2007, 07:47

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Na knaufovi in rigipsovi strani so tehnični listi, kjer vse piše in je vse narisano.

clock-img

07.11.2007, 07:50

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Če pa na ZS pošlješ mail, dobiš tehnične liste po mailu, ker jih mam tule spravljene.

clock-img

07.11.2007, 16:08

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Kalbo, hvala.
Si bom ogledala na teh dveh straneh, če pa me bo še kaj zanimalo te kontaktiram na zs, prav?

clock-img

07.11.2007, 19:58

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Komot :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem