writing-img

Zanositev in alkohol

clock-img

21.05.2008, 09:26

clock-img

Anonimen

Ojla! Ali mislite, da bi škodovala 1 piva na dan(zvečer mi zapaše), če slučajno zanosim v tem času in še ne vem. Morda včasih ne dovolj pazimo pri  spolnih o., ne moremo pa se 100% odločit še za enega otroka. Prosim vaše izkušnje.

clock-img

21.05.2008, 09:28

clock-img

puppa

pencil-img

373

Čak ti bi pazila, pa sploh še nisi noseča?

Jao...

Pa popij tisti pir. Ne pa da se sekiraš v tri krasne.

clock-img

21.05.2008, 09:33

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Drugače je v pivo tudi malo folne kisline, ki je zdrava za razvoj otroka v začetnih mesecih. Sicer je ni veliko, ampak bolje kot nič.user posted image

A brez enega piva vsak dan pa ne bi zmogla?

clock-img

21.05.2008, 09:48

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

spij 4, da v miru zaspiš....

clock-img

21.05.2008, 10:17

clock-img

spps

pencil-img

14046

Here we go again...

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.05.2008, 11:36

clock-img

vita80

pencil-img

299

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Here we go again...

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

clock-img

21.05.2008, 12:02

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: vita80

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Here we go again...

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

21.05.2008, 12:09

clock-img

butara100

pencil-img

1

Imam eno vprašanje,ki verjetno ne spada pod to temo...vendar vseeno upam na pomoč.
Tabletk ne vzemam in sem pred malo manj kot 72 urami imela nezaščiteni spolni odnos in "po nesreči" mu je malo ušlo. user posted image
Danes zjutraj sem vzela 2 tabletki Logest,ki naj bi veljale za malo manj močne in me zanima kako naprej ?
Če to ponovim še 2-3x po 2 tabletki, ali je zelo velika verjetnost, da možnost zanositve s tem preprečim ???

Lp, Maja

clock-img

21.05.2008, 12:13

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: butara100

Imam eno vprašanje,ki verjetno ne spada pod to temo...vendar vseeno upam na pomoč.
Tabletk ne vzemam in sem pred malo manj kot 72 urami imela nezaščiteni spolni odnos in "po nesreči" mu je malo ušlo. user posted image
Danes zjutraj sem vzela 2 tabletki Logest,ki naj bi veljale za malo manj močne in me zanima kako naprej ?
Če to ponovim še 2-3x po 2 tabletki, ali je zelo velika verjetnost, da možnost zanositve s tem preprečim ???

Lp, Maja

Najboljš da pokličeš G in povprašaš.

Kar se pa tiče,zaščite,pa le poskrbi,da ne boš imela nezaželjene nosečnosti.varianta "pazi" ni najbolj zanesljiva.

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.05.2008, 12:23

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Pokliči G in se pozanimaj. Preveč K tablet na enkrat ti lahko poruši hormonalno ravnovesje.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem