writing-img

Zanositev in dojenje

clock-img

09.11.2005, 09:54

clock-img

Borovnica

pencil-img

30

Pozdravljene,

zanima me, če mi lahko katera pove kako je s ponovno zanositvijo in dojenjem.. A je mogoče, da zaradi dojenja ne moreš ponovno zanositi (nekje sem brala - oz. upam, da so stare vraže), da če dojiš, ne moreš zanositi.. Imam 1 leto starega fantka in z možem že delava na drugem otroku..Oz si želiva, da bi dobil bratca lai sestrico...
Hvala...

lp

clock-img

09.11.2005, 09:56

clock-img

Anonimen

Seveda da lahko zanosiš.

clock-img

09.11.2005, 09:58

clock-img

Anonimen

ojoj kok mi je prihranjeno k sem nehala dojit pr pol leta :)

a menstruacijo že maš..mislm da je to bl pomembno od tega al dojiš al ne. če ne še M, pol lahko da ovulacije tut še ni in boš težko zanosila, lahko pa da jo glih maš pa boš kamot zanosila - magar si kup test za ugotavljanje ovulacije, oz cačnita sexat na blef pa če rata rata user posted image
mojima dvema kolegicama je ratal brez menstruacije zanosit.

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Otročka sta narazen malo manj kot 13 mesecev. Zanosila sem ob polnem dojenju. Namenoma.

Jasna

clock-img

10.11.2005, 14:21

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Lahko. Če imaš menstruacijo, potem je tako kot prej. Jaz sem spet zanosila, ko je bil mali star devet mesecev. Dojila sem ga še dvakrat do trikrat na dan.
Še to povem, da sva se za prvega nekaj časa matrala, zdaj za drugega je pa ratalo takoj, ko sva se odločila, da bi imela še enega. Med dojenjem prvega. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem