writing-img

Zanositev in kontracepcija

clock-img

27.12.2007, 08:45

clock-img

Anonimen

Zanosila sem kljub jemanju Stederila. Ali je lahko kaj narobe z otročkom? Ali je bolje če opravim splav?

S fantom sva mislila začeti delati na user posted image  enkrat poleti, pa naju je presenetilo.

clock-img

27.12.2007, 09:21

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Ja, tudi to se zgodi...user posted image

Po mojem ne bo nič narobe z user posted image , najbolje pa da počakaš na 1. pregled in se o tem pogovoriš s svojim G.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

27.12.2007, 10:25

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Naj nebi bilo nič narobe, le tabletk več ne jemlji. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

27.12.2007, 11:34

clock-img

polly80

pencil-img

948

lp

meni je ginekologinja rekla,da ni nič narobe,če zanosiš med jemanjem kontracepcijskih tabletk,seveda pa vseeno priporočajo malo premora..vendar se vseeno posvetuj še s svojim ginekologom,ker jaz sem imela cilest,tvojih tabletk ne poznam...lp

clock-img

27.12.2007, 13:59

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Pravijo, da so zdejšnje tabletke tako izpopolnjene da naj nebi škodilo, če jih takoj prenehaš jemat. Če jih pa še en čas po zanositvi (če še nisi vedela, da si noseča), je pa bolje, da se z ginekoligom pogovorita in pretehtata

MONTIGNAC

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem