cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zanositev in zobje

clock-img

09.09.2008, 20:30

clock-img

maca81

pencil-img

152

Čau,
sem bolj nova tukaj in imam vprašanje.
Po zadnjem nezaščitenem spolnem odnosu imam nekaj nosečniških znakov- špikanje v jajčnikih, stalna slabost, tiščanje v želodcu, pogosto lulanje... odnos je bil v plodnih dnevih. Ker pa je komaj teden od tega, test še ne pokaže. M pričakujem čez kakih 13 dni. Povedati moram, da nikoli nimam takih "občutij" in ni pms.
Vse lepo in prav, če le ne bi bila naslednji teden naročena pri zobarju, ki sem ga komaj dočakala po 3 letih. Mami pravi, da med nosečnostjo ni fajn zobe popravljat, da je lahko kaj narobe. Mene pa skrbi moj modrostni zob, ki bo verjetno moral ven. Lahko to kako vpliva na otroka? Če me vpraša, če sem user posted image , kaj naj rečem- ne vem?!?
Imam še eno vprašanje- v pon sem bila pri G, ki mi je vzela PAP bris. Mojih "simptonov" ji nisem omenila.  Se lahko iz tega brisa izve, če semuser posted image ?

clock-img

09.09.2008, 20:41

clock-img

maca8

pencil-img

26

Ojla!
Mislim, da je bilo ravno nekaj tem nazaj glede zobarja in nosečnosti, lahko pogledaš.
Želim ti veliko sreče in da si srečka user posted image .

clock-img

09.09.2008, 20:48

clock-img

maca81

pencil-img

152

He, he..ne morem verjet, imava čist podobna nicka user posted image
Iščem in iščem, pa ne najdem.

clock-img

09.09.2008, 20:55

clock-img

cuddy

pencil-img

187

oj.
Nekje sem pred časom brala na portalu rtvslo.si, da naj ne bi v prvih 3 tednih nič škodljivega vplivalo na plod.
Sicer je bilo govora o alkoholu, kar je v bistvu hujše kot zobar.

Ne vem no, lahk pa pokličeš v G ambulanto pa vprašaj sestro.
Ti bo že povedala.
Če dovolijo nosečnicam leteti z avionom do 7 meseca, ....

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

clock-img

09.09.2008, 21:04

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Lahko povem iz lastnih izkušenj, da sem MORALA dati ven en zob, ker je bil kot tempirana bomba in ni bilo druge rešitve. Zobozdravnik mi je povedal, da sama anestezija na plod nima popolnoma nobenega vpliva, tako da mi ni potrebno skrbeti glede tega. Sicer pa skozi vso nosečnost lepo hodim k zobozravniku - bila sem tudi včeraj (pa imam še 1 mesec dni do poroda). Edini problem je v tem, če ti je npr. na tistem stolu nerodno sedet, če ti postane slabo ali podobno. V tem primeru pa tkao ali tako ni treba it k zobozdravniku, temveč se lahko prenaročiš - in pametno je, da poveš, da si noseča.

clock-img

09.09.2008, 21:28

clock-img

maca8

pencil-img

26

Ja podobna nicka user posted image  pa upam da bova tudi obe srečki user posted image !
Tudi jaz je ne pričakujem in upam da bom kmalu zagledala user posted image user posted image !

clock-img

09.09.2008, 21:39

clock-img

Anonimen

ne vpliva na otroka!!!!!!!!!!!!!

clock-img

09.09.2008, 21:50

clock-img

maca81

pencil-img

152

Uf, ste me kar malo pomirile. Bom pa zobarju vsekakor povedala, pač, kakšna je situacija.

clock-img

09.09.2008, 23:04

clock-img

eya

pencil-img

4615

ja, povej mu. Iz pap testa se pa ne more videti, ali si noseča.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

11.09.2008, 23:09

clock-img

sttj

pencil-img

266

Povej,da pričakuješuser posted image ,običajno delajo do 7 meseca,če pa je kaj nujnega ti tudi naredijo.Pa srečno!!!!!!!!!user posted image user posted image

clock-img

15.09.2008, 19:28

clock-img

maca81

pencil-img

152

Hejj, punce! No, sem bila pri zobarju in je vse super z mojimi zobmi, tako da ne bo nobenega ruvanjauser posted image
Zdaj samo še čakam in močno upam na user posted image aliuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem