writing-img

Zanositev med jemanjem KT

clock-img

04.06.2006, 21:48

clock-img

Anonimen

Punce!
Zanositev med jemanjem KT.Vem da je to zelo zelo zelo redko in skoraj nemogoče pa vendarle je mogoče.
Zanima me čew zanosiš med jemanjem KT in jih pač jemlješ naprej pač dokler ti menstruacija nezaostane ali to kaj škodi plodu?
LP

clock-img

04.06.2006, 21:50

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Baje,da naj ne bi škodovalouser posted image .....mogoče je katera tu gor zanosila na ta način,pa ti več pove.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

04.06.2006, 22:08

clock-img

Anonimen

Če se prav spomnim, je Miška1 dvakrat ali trikrat zanosila ob jemanju KT. Poskusi jo najti privat, ker sodeluje ne več.

clock-img

04.06.2006, 22:10

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

poznam eno.

Zanosila in rodila zdrava dvojčka. Dolgo sploh ni vedela da je noseča ampak je mislila da ima gripo ker je tako bruhalauser posted image user posted image user posted image

Mislim da naj te ne skrbi preveč.

clock-img

04.06.2006, 22:28

clock-img

Anonimen

do 8 tedna naj bi se nehalo jemati Kt.
Bom ti poiskala en link,pa boš videla zakaj

clock-img

04.06.2006, 22:41

clock-img

Anonimen

Uh, jaz bi KT tabletke v takem primeru nehala jemati takoj, ko bi mi test pokazal +, pa jemalla bi folno kislino, kar 2 tabletki na dan. Drgače pa tud jaz mislim, da nima kaj bit narobe, saj te tablete ne vsebujejo več toliko hormonov kot so jih včasihuser posted image

clock-img

04.06.2006, 22:45

clock-img

Anonimen

Hmm,noče primiti. na tem linku pojdi na iskanje in vpiši Kt ali je lahko kaj narobe in je  vprašanje je ta pravo

clock-img

05.06.2006, 08:05

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Mene je moja mami zanosila na ta način, pa sem - vsaj menim takouser posted image  - popolnoma normalna.

clock-img

05.06.2006, 14:47

clock-img

iwa

pencil-img

824

Tud jest sm slišala za več takih primerov pa je blo pol vse OK z user posted image tko da ti kar brez skrbi uživaj user posted image če si že user posted image !user posted image user posted image

Življenje je lepo!

clock-img

07.06.2006, 21:58

clock-img

lin

pencil-img

2504

Naj povem da sem že mamica in da nisem user posted image ,no vsaj mislim tako, je pa res da teto pričakujem čez dva tri dni tako da bomo videli.
Mam pa neke čudne simptome ki me spominjajo na takrat ko sem bila 1. user posted image .
Če teta nepride na obisk boste pa itak med prvimi zvedele kdo semuser posted image

clock-img

07.06.2006, 22:00

clock-img

lin

pencil-img

2504

Sem se že izdala,hahahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,me je zafrknil sistem.
Ne, sej pomoje nisem user posted image  samo neke slabosti imam  občasno pa sem se spomnila na 1. nosečnost.
Drugega črva za enkrat še nenačrtujeva zato pa me je tudi malo zaskrbelo ampak najbrž kr brezveze.
Lp pa hvala za odgovore,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem