cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zanositev po odstranitvi enega jajčnika

clock-img

27.03.2008, 17:28

clock-img

oktoberka

pencil-img

1152

Zdravo!

Doma imam 5 mesecev staro user posted image , 3 tedne nazaj pa sem bila operirana laparoskopsko, zaradi izvenmaternične nosečnosti. Zdaj pa ne vem kako naprej. Zelo si želiva še enega user posted image , pa da ne bi bila prevelika starostna razlika. Ampak ne vem kdaj se priporoča ponovna zanositev po laparo. Me je ful strah, da ne bi blo spet kaj narobe. Zanima me tudi, če ti, ko ti delajo laparo, pregledajo tudi drugi jajcevod, da ne bi bilo še s tem kaj narobe. Levega so mi pa itak odstranili.
Hvala vsem za odgovore!

Lp

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 28.3.2008 0:11:32 >

clock-img

27.03.2008, 20:17

clock-img

piamaria

pencil-img

523

joj žal mi jeuser posted image ampak kar pogumno, meni so svetovali po 3 mes, ker se rada ponovi, pa vem, da noi prijetno.
Smo počakali pol leta.
Potem kar v akcijo ja, saj bo vse okuser posted image

clock-img

27.03.2008, 21:11

clock-img

oktoberka

pencil-img

1152

meni so svetovali po 3 mes, ker se rada ponovi,

Upam da se ne bo ponovilo, ker so mi levi jajcevod prav odstranili- na desnem pa upam da ni panoike. A kej ve katera, a ti pogledajo tud stanje drugega jajčnika, če ti enkrat že delajo operacijo?

Hvala, pa lep pozdrav!

http://oktoberka.moj-album.com

clock-img

28.03.2008, 07:55

clock-img

urška

pencil-img

3136

moji prijateljici so pri ene 17 letih odstranili en jajčnik. potem pri 21 še 3/4 drugega. sedaj ima pri 35. 2 otroka. en je star 5,5 let eden pa 2,5. pri obeh je zanosila po naravni poti. je pa res da nobenega nista 'načrtovala.'

tako da upanje ostaja. držim pesti zate.

clock-img

28.03.2008, 08:27

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Ponavadi ti pri laparoskopiji pogledajo tudi drugi jajčnik in tudi nekatere druge stvari tako da te nima nič za skrbet. 3 mesece po operaciji pa hitro na delo, da ne bo preveč razlike user posted image .
Veliko uspeha.

clock-img

28.03.2008, 12:08

clock-img

oktoberka

pencil-img

1152

Hvala vsem za odgovore!

Lp

clock-img

28.03.2008, 12:27

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Oktoberka, poglej na izvid, tam ziher piše, če je druga tuba prehodna.

Urška, jajčnik in jajcevod nista eno in isto... če nimaš jajčnika, ne moreš sproducirat jajčnih celic, tuki ne more pomagat noben čudež.

clock-img

28.03.2008, 14:04

clock-img

oktoberka

pencil-img

1152

Oktoberka, poglej na izvid, tam ziher piše, če je druga tuba prehodna.

Men nč ne piše,user posted image sej zato pa sprašujem, če so mi pogledal še drugo tubo.  Ker me je kr strah, da se ne bi ponovilo...

clock-img

28.03.2008, 14:41

clock-img

tane

pencil-img

1567

naj te ne bo nič strah, SIGURNO pregledajo vse, ne samo prehodnost jajcevod vse kar bi bilo morda lahko še narobe. Glede ponovne zanositve pa raje vprašaj svojega G, ali tistega, ki te je opriral, ker s tem se ni za hecat, bolje malo počakat kot da bi se ti ponovilo, kajne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem