cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zanositev po prestavitvi M s KT

clock-img

28.06.2006, 12:33

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ojla punce!

Saj ne vem, če sem zadela pravi forum, ampak vseeno vem, da bom dobila odgovor. No, upamuser posted image
Torej. Meseca julija bom začela jemat kontracepcijske tabletke, da bom prestavila M, ki naj bi prišla ravno na morjuuser posted image . Takoj po naslednji M bi z možem rada začela delat na novi kepici, pa me zanima, če je sploh v redu, da takoj po KT zanosim? Sicer bo vmes že ena M ampak ne vem, ali je po 14 dnevih jemanja KT prav tako potrebno 3 mesečno čiščenje, ali je to drugače, kot, če jemlješ KT par let neprekinjeno?

lp
kepica

clock-img

28.06.2006, 12:52

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Kaj pa , če boš že noseča, ko boš vzela prvo tableto za prestevitev Muser posted image ? Sklepam po tem, da jih ne boš jemala en cel ciklus in potem nadaljevala z naslednjim zavojčkom brez eno tedenskega premora, če praviš da jih boš jemala samo 14 dni. Potem jih boš začela jesti sredi ciklusa, ko si lahko že noseča. A te to ne skrbi?
LP

lana38

clock-img

28.06.2006, 13:16

clock-img

kepica

pencil-img

2080

lana 38, ne bom noseča, ker še ne delamo na tem. Naslednji teden okoli 5.7 naj bi dobila M. In takoj prvi dan bom vzela KT in jih jemala samo 14 dni, potem naj bi po parih dneh(okoli 21.7.) prišla M. Na morje gremo pa 30.7. Upam, da bo tole s prestavitivjo uspelo. Ker z M ravno ne morem it na morje, ker imam tako močne. No, in potem nekje na morju oz. ko bo čas ovulacije, naj bi zanosila. Upam, da bo šlo v prvo, drugače pa upam, da čimprej.

lp
kepica

clock-img

28.06.2006, 13:30

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz sem pa mislila, da si boš ciklus podaljšala, saj sem tako tudi napisala. če ga boš pa skrajšala, potem pa ni te nevarnosti, da bi bila noseča.
LP

lana38

clock-img

28.06.2006, 13:47

clock-img

kepica

pencil-img

2080

lana 38, saj bi rada bila noseča, takoj po prestavitvi bi začeli delat na tem, samo zanima me, če bi bilo kaj lahko narobe, ker ne bi imela nič premora po KT.

clock-img

28.06.2006, 14:10

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Nekateri G pravijo, da tudi po večletnem jemanju KT, ni potrebna pauza, ker več ni tako velika vsebnost hormonov v novejših KT, kot je bilo to pred 10 in več leti.
LP

lana38

clock-img

29.06.2006, 08:42

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Zakaj pa ne naredita otročka že zdaj?Pa boš ravno tako brez user posted image  na morju.
Drugače sem pa tudi jaz zanosila takoj 1-mesečnem jemanju KT, upam da ni nič narobe, bomo še vidli.

clock-img

29.06.2006, 08:55

clock-img

Grizo

pencil-img

263

Tudi meni je g (dr. Kobal) rekel, da lahko brez skrbi zacnem takoj delat na user posted image , pa sem KT prej jemala 7 let.
Tako, da po mojem ne bo nic narobe.
Veliko srece pri user posted image  user posted image ! user posted image

clock-img

03.07.2006, 13:01

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Punce, hvala za vaše nasvete. Odločila sem se, da ne bom nič M prestavljala. Mogoče je pa sploh ne bouser posted image

Hvala, da ste se oglasile.

lp
kepica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem