writing-img

Zanositve in bolezen

clock-img

06.12.2007, 21:52

clock-img

Anonimen

Zanima me, če lahko zanosim tudi če sem v času ovulacije bolana (prehlad, gripa)? 

clock-img

06.12.2007, 21:53

clock-img

Anonimen

Ne,ne smeš,ker potem ko greš rodit,bo otrok prehlajenuser posted image

clock-img

06.12.2007, 21:54

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, seveda lahko. Ne vem, zakaj ne bi šlo?

clock-img

06.12.2007, 22:34

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ne,ne smeš,ker potem ko greš rodit,bo otrok prehlajen

user posted image user posted image Ta je dobra ja. user posted image user posted image Nikoli v življenju ne bo zdrav user posted image user posted image

Seveda lahko zanosiš - če se le prime user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

07.12.2007, 00:23

clock-img

Anonimen

Jaz imam tudi takšno srečo, da me vedno med O doleti nekaj čudnega.

V tem mesecu sem tik pred O staknila gnojno angino, tako da sem bila na antibiotikih in dalerounu zaradi vročine (skoraj 39°C). Pa še vnetje živca, tako da jemljem zraven vsega še naklofen. Polna doza zdravil...pa če to ni superuser posted image  samo upam, da bo v naslednjem ciklusu potekalo vse bp...da bom le zdrava. Se z mojim že sprašujeva, če nama je letos sploh usojen ta user posted image , ker je že vse skupaj sumljivo, da mene vedno v času O nekaj doletiuser posted image

ve katera, če ta zdravila kaj negativno vplivajo na možnost zanositve?

clock-img

07.12.2007, 12:28

clock-img

katka11

pencil-img

332

da bi vplivala ta zdravila na moznost zanositve, mislim, da ne. ni pa ravno najbolje za plod, ce slucajno zanosis. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem