writing-img

Zanussi kriv za smrdeče perilo???

clock-img

10.09.2005, 08:13

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Jaz imam pa v zadnjem mesecu probleme s smrdečim perilom. Tudi, če ga obesim takoj ko je oprano!

Predvidevam, da je problem v pralnem stroju (star je 6 let) - večkrat očistim filter, posodico za detergente...nič ne pomaga!

Ima mogoče katera nasvet? Dam mogoče kako rundo prat brez perila, pa s kakim posebnim preparatom??? Da se cevi očistijo... Če ne, bomo pač serviserja klicali ali pa celo nov stroj kupili ...

clock-img

10.09.2005, 08:15

clock-img

tt79

pencil-img

541

A uporabljaš tekoči persil-men smrdijo oz.so mi smrdele cote po njemu!

clock-img

10.09.2005, 08:15

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Problem je lahko filter, lahko pa tudi kombinacija praška in mehčalca. Več pa tudi jaz ne bi vedela.

clock-img

10.09.2005, 08:19

clock-img

vampirka

pencil-img

929

tt79 je napisal/a:

A uporabljaš tekoči persil-men smrdijo oz.so mi smrdele cote po njemu!

Ja, pa ga res zadnji mesec uporabljam! Kdo bi si mislil...
Prej sem Frosch-a... Katera pa se vam zdi najboljša kombinacija (prašek + mehčalec)???

clock-img

10.09.2005, 09:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.09.2005, 09:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.09.2005, 12:25

clock-img

nynna

pencil-img

576

Jaz tudi uporabljam dash pa lenor pa mi perilo smrdi in to samo pisane cunje. Ne razumem in mi gre strašno na živce

clock-img

10.09.2005, 15:40

clock-img

mama GG

pencil-img

5

Mislim, da je fora bolj v sušenju, kot v prašku... V zadnjem času je v zraku toliko vlage, da se perilo dalj časa suši in temu primerno potem tudi smrdi.. Tudi sama sem norela zaradi smrdečega perila, menjala praške in mehčalce... ko pa sem potem končno vrgla vse skup v sušilec, ni bilo nobenega smradu več.

Uporabljam pa Persil Sensitive in Coccolino Sensitive.

clock-img

10.09.2005, 22:03

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Uporabljam Dash (v kartonu) in Lenor ter sušim v sušilcu - lepo dišijo. Dash iz vrečke pa ni bil tako "dišeč".

Jasna

clock-img

10.09.2005, 23:45

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Tudi naša oblačila so neznosno smrdela zaradi kombinacije tekočega Ariela in Lenorja. Ko sem zamenjala prašek je bilo vredu.

LP!

clock-img

11.09.2005, 01:37

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naše cote niso še nikoli smrdele - ne glede na kombinacijo praška in mehčalca, ne glede na način sušenja, ne glede na vlago v zraku. Na pri starem ne pri novem stroju.

Hja, zdaj sem tole napisala in prav gotovo bo jutrišnja runda smrdela ko sam vrag .

clock-img

11.09.2005, 16:06

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Meni grejo pa na živce ti sušilniki perila in mogoče je pa to krivo. Kdo si je to zmislil, je pa tudi... Sto let rabiš, da kaj posušiš in valjda da se perilo navzame vlage med sabo, ker je obešeno preblizu skupaj in pol smrdi. Ta teden je bilo v redu, ker je bilo dovolj vroče, sicer pa je ****. Zadnji mesec pa je bilo bolj kilavo vreme. Sicer pa uporabljam Frosh z aloe vero in mi blazno diši, tako da ni panike.

clock-img

11.09.2005, 16:25

clock-img

Anonimen

Meni se tudi zdi, da predvsem pozimi cote ful smrdijo.In to predvsem zaradi načina sušenja na teh sušilnikih, ko je vse eno na drugo nabasano.Sem kupila dva sušilnika, pa imam vedno polna.In potem ko je zunaj slabo vreme moram sušiti v stanovanju in ker predolgo traja, začneju cunje smrdeti po vlagi .In če jih ne dam še enkrat prat, ne pomaga nič.
Ker ko pridejo iz stroja vedno lepo dišijo, smrad pride kasneje .

clock-img

11.09.2005, 16:28

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

Ko sem uporabljala tekoči Persil so mi cunje smrdele, kot da so plesnive. [:x vse sem prala dvakrat, vendar nisem vedela kaj je vzrok. Sedaj vem. To je Persil in nič drugega. Sedaj uporabljam navadni Ariel in mi nikoli nič več ne smrdi!

clock-img

15.09.2005, 13:55

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Tole je pa zanimivo. Tudi mi imamo zanussi in zadnje čase se mi že kr mal meša od smrdečih brisač. Sploh ne vem več kaj naj naredim. Kakorkoli jih operem, ko smrdijo. Najprej sem mislila, da jih perem na prenizki temperaturi, ampak ni to, saj jih zdaj samo še na 90. Pa predpranje tud seveda. Nič ne pomaga. Ampak samo brisače. Že ko jih vzemen ven so cele neke zatohle. Za bruhat.
Čeprav ne vem ali bi za to lahko bil kriv pralni stroj???

clock-img

16.09.2005, 23:13

clock-img

lucika

pencil-img

2357

uf, jaz sem ze mislila vse brisače stran zmetat. tako mi je vse smrdelo. sicer tudi ostalo, samo brisace najbolj...posledicno tudi jaz, ko sem se obrisala

in smo dobili preblisk, in smo nasli akcijo susilca v metroju in smo ga dali sredi spalnice, ker drugje ni prostora, .....in zdaj vse disi.

clock-img

16.09.2005, 23:29

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Tudi meni smrdijo, pa samo barvne cunje in tudi jaz uporaljam tekoči Persil. Bom takoj prešaltala na drugi praššek, pa da vidimo, če bo kaj boljše.

LP

Pi-kcia

clock-img

18.09.2005, 22:00

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

Jaz mislim, da je kriv Persil. Pa mogoče kombinacija s kakšnim mehčalcem. Ko sem nehala uporabljati persil, je bilo boljše. Ko sem nehala uporabljati še mehčalec, je še boljše. So mi pa zelo smrdele tudi temne cunje, ki sem jih prala s tekočim praškom za temno perilo. POtem sem enkrat kupila Rex Color - boljše, veliko boljše!

clock-img

18.09.2005, 22:02

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

Aja, še to: kje kupite Frosch??

clock-img

18.09.2005, 22:23

clock-img

Veverička

pencil-img

324

Frosch prodajajo v Mullerju

clock-img

18.09.2005, 22:24

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

Zanimive ugotovitve...moja oz. mi2 sva ravno prešaltala iz navadnega pralnega praška na tekoči...in to ravno na Persil Sensitive (bela tekočina) + mehčalec Silan + sušilnik perila Bosch. Bova od zdaj naprej pozorna, če res kaj smrdi .

JASNA D je napisal/a:

Uporabljam Dash (v kartonu) in Lenor ter sušim v sušilcu - lepo dišijo. Dash iz vrečke pa ni bil tako "dišeč".
Jasna

Jasna, kako to misliš v kartonu..a tekoči prašek v kartonu, al kaj ...razmišljava o tekočem Dash-u, pa me zato zanima

clock-img

18.09.2005, 22:26

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Zamenjaj prašek. Meni je smrdelo temno perilo, ki sem ga prala na 40 stopinj s tekočim Arielom. Sedaj uporabljam tekoči Persil pa je uredu.

clock-img

18.09.2005, 22:33

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

tekoči Dash je v flaši in v "PVC" vrečki (polnilo), itak je Frosch zakon tud tist v prahu, ki se ga pri nas ne dobi

clock-img

18.09.2005, 22:39

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

jana73 je napisal/a:

tekoči Dash je v flaši in v "PVC" vrečki (polnilo), itak je Frosch zakon tud tist v prahu, ki se ga pri nas ne dobi

A Frosch ...prvič slišim ...a odstrani tudi madeže banane in korenja
Kolk pa stane

clock-img

18.09.2005, 22:43

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Frosch je med cenejšimi, mislim, da staneta 2 litra (pakiran kot polnilo) nekje 1000 sit banane & korenje pa odstrani ne

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem