cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zaostanek menstr. cikla

clock-img

18.03.2012, 13:19

clock-img

astarxy

pencil-img

20

živjo vsem,

sem nekako v situaciji, malo hecni, pa me zanima če ima kdo od vas že kaj izkušenj...
menstruacija mi zaostaja zdaj že več kot (nekje) dva tedna... ponavadi nimam redne, a toliko mi ne zaostaja nikoli. pred tremi dnevi sem naredila hitri test, ki je bil negativen. vendar imam vse (pred)znake menstruacije - bolečine v trebuhu, nihanja v razpoloženju, prsi imam ogromne in boleče (vsi modrci so mi premajhni:) ), slabost skozi cel dan. vse, razen krvavenja.

menda na zaostanek vplivajo stres (tega vsak dan v službi obilico), povečana telesna aktivnost (no, hodim precej, a ne bi rekla, da pretiravam), povečana ali zmanjšana telesna teža (mislim, da sem v zadnjem času nekoliko shujšala, a nič dramatičnega, bolj zaradi utrujenosti in stresa)... in seveda nezaščiteni spolni odnosi; te s partnerjem imava, želiva si otroka(e).

kaj menite, zakaj zaostanek, ste doživele že kaj podobnega?

aja, še to - nasplošno sem čisto ''razštelana''.. :)

hvala, lp.

< Sporočilo je popravil astarxy -- 18.3.2012 13:21:38 >

clock-img

18.03.2012, 16:13

clock-img

Anonimen

Glede na vse, kar si napisala, sem sigurna, da si 10000 % noseča! Začni izbirati imena in kupovati stvari za dojenčka! Čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Mislim, kako naj me vemo, zakaj ti M zamuja? Že sama si naštela 5 možnih vzrokov, zagotovo jih obstaja vsaj še 5 (mogoče luteinska cista?). Kolikor vem, Pušenjak pravi, da lahko M zamuja do 3 mesece, potem pa je treba h ginekologu. Ti imaš pa več možnosti: čakaš, ponavljaš test na 2-3 dni, ali pa greš takoj h ginekologu po tabletke za sprožitev M. Pa z njim obenem razčistiš še glede razlogov za zamujanje M.

clock-img

18.03.2012, 20:23

clock-img

astarxy

pencil-img

20

sarkazem in ciničnost popolnoma nepotrebna.
mogoče bo pa kdo drug bolj natančno prebral moje sporočilo, ga ne jemal osebno (?) in mi mogoče podal kakšno mnenje na podlagi izkušnje, o čemur sem pravzaprav pisala.

:) lp!

clock-img

19.03.2012, 22:33

clock-img

Mimona29

pencil-img

187

Ne zapravljaj casa na forumu pa raje skoci po test!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem