cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zaposlitev..???

clock-img

07.09.2005, 11:04

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

A katera ve, kako se obračunava porodniška, če si pred nastopom eno leto zaposlen honorarno?

Lp, bubbles

clock-img

07.09.2005, 11:46

clock-img

Lumpi

pencil-img

579

Če si delala honorarno, to pomeni, da nisi bila zaposlena.
Za porodniško tako nimaš osnove.

clock-img

07.09.2005, 12:39

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Tako je

clock-img

07.09.2005, 12:54

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

clock-img

07.09.2005, 15:47

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Aja, tako je to. Torej če začnem delat honorarno, bom še vedno prijavljena na zavodu za zaposlovanje. In če zanosim in še kar ne bom redno zaposlena, bom dobivala tisti ku** majhen starševski dodatek. Eh...

Ma vse skup je eno VELIKO SRANJE!

clock-img

07.09.2005, 18:57

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Žal honorarc ničesar ne prinese v višjo porodniško, ti ga bodo pa veselo upoštevali pri plačilu vrtca, izplačilu otroškega dodatka in vseh drugih socialnih transferov. Preverjeno na lastni koži...., sicer pa zgodbo poznaš.

Človek sploh ne ve več, kaj bi naredil. Jaz sem si trenutno izračunala, da se mi bolj splača biti še pol leta doma, se prijaviti na Zavod, potem pa šele v službo...Pa ne gre za to, da nočem delat, ampak s plačo, ki bi jo lahko dobila v tem gnilem MB, lahko plačam vrtec za oba otroka, račun za moj MBT in dodatno zdravstveno zavarovanje. No, pa saj služb itak ni...

Jasna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem