writing-img

Zaposlitev v OBI-ju

clock-img

31.01.2009, 10:22

clock-img

55barbara

pencil-img

12

pozdravljeni,

zanima me, če je kdo na tem forumu, ki dela v OBIju al je delal oz. če koga poznate. Zanima me kaj vas tam moti oz. vam je všeč....pa kar se tiče plačila, koliko približno dobite?

no, hvala za odgovore, LP.

clock-img

31.01.2009, 21:33

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Jaz sem delala prek študenta več kot eno leto. Tako je da je odvisno kdo je tvoj vodja... Drugače pa so mel vedno redne plače. Če te kaj konkretnega zanima mi piši na zs

clock-img

31.01.2009, 21:38

clock-img

Siemens1

pencil-img

1

Haj!
Za OBI sicer ne vem, sam pa naše podjetje zaposluje po vsej sloveniji - tudi nosečnice!
Tak da, če boš postala mlada mamica, se lahko kar obrneš na nas!
Lep pozdrav!

clock-img

01.02.2009, 17:25

clock-img

pupca

pencil-img

110

siemens a to je trgovsko podjetje.moja sestra obupno išče službo.je pa trgovka in ekonomski tehnik.smo pa iz primorske.hvala.

clock-img

02.02.2009, 13:13

clock-img

mamicaTaja

pencil-img

135

IZVIRNO SPOROČILO: Siemens1

Haj!
Za OBI sicer ne vem, sam pa naše podjetje zaposluje po vsej sloveniji - tudi nosečnice!
Lep pozdrav!

Jst bom po končani porodniški brez službe, zato me zanima za kako službo gre. Kakšno izobrazbo potrebuješ, kako delo opravljaš, kje delaš, okvirna plača ipd. Hvala.

clock-img

02.02.2009, 15:41

clock-img

Anonimen

trgovine kot so samopostrežne, vedno iščejo delavce, pa ni važno kakšen poklic imašuser posted image

clock-img

02.02.2009, 21:03

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Na primorskem je bolj malo razpisov za trgovce. Žal. Mercator sploh ne jemlje več noter ostala delovna mesta so dudi manj razpisamna.

clock-img

02.02.2009, 21:04

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Haj!
Lep pozdrav!

Za kakšno podjetje pa gre tuuser posted image

clock-img

03.02.2009, 08:49

clock-img

mamicaTaja

pencil-img

135

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

trgovine kot so samopostrežne, vedno iščejo delavce, pa ni važno kakšen poklic imašuser posted image

Aja zato sm na fax hodila, da bom zdej za blagajno delala... user posted image

clock-img

03.02.2009, 09:37

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

IZVIRNO SPOROČILO: mamicaTaja

ne, sej lahko doma sediš user posted image  draga moja, nekje je treba začet. misliš da boš po končanem faksu podpisala delo direktorja? user posted image sej mamo vsi faks narjen, pa ni toliko dela za "visoke" stolčke

< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 3.2.2009 9:38:05 >

clock-img

03.02.2009, 13:09

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Lahko recimo tudi zaprosiš za delovno mesto predsednika nadzornega sveta kakšnega državnega podjetja.......user posted image

clock-img

03.02.2009, 15:00

clock-img

sxy

pencil-img

197

ne, sej lahko doma sediš draga moja, nekje je treba začet. misliš da boš po končanem faksu podpisala delo direktorja? sej mamo vsi faks narjen, pa ni toliko dela za "visoke" stolčke

se podpišem...
user posted image user posted image user posted image

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

clock-img

03.02.2009, 17:04

clock-img

mamicaTaja

pencil-img

135

IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

ne, sej lahko doma sediš user posted image  draga moja, nekje je treba začet. misliš da boš po končanem faksu podpisala delo direktorja? user posted image sej mamo vsi faks narjen, pa ni toliko dela za "visoke" stolčke

Doma sigurno ne bom sedela, ker še nikoli nisem (nism tak tip). Začela pa sm tud že, tako da ne mislte, da sem zdej mlado dekle s faksom in nič del. izkušnjami... Brez službe sm namreč zato ker sm zanosila in ne zato ker ne iščem službe! pa tudi noben direktor ne želim biti ali pa nadzornik user posted image , vem tudi da ni veliko služb, ampak eno dokaj solidno službo (s solidno plačouser posted image ) vsaj približno moji izobrazbi pa vseeno želim. Če imaš narejen fax še ne pomeni, da zdej želijo vsi na visokih stolčkih sedet in imet gromozanske plače... user posted image
Zdej ste se vse spravle name, ampak se vsem (tudi vam), ki imajo narejen fax zdi škoda, da dobivajo veliiiiiko manjšo plačo kot pa bi jo lahko s svojo izobrazbo. user posted image   Sej če je kriza, itak da vzameš vsako službo (sm tud jst že po skladiščih delala za 300EUR ker ni blo drugega!user posted image ), ampak čakaš do zadnjega, če se kje ponudi kaka boljša varianta.

Pa lepo se imejte punce in srečno pri iskanju služb... user posted image

clock-img

03.02.2009, 17:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tropical

Haj!
Lep pozdrav!

Za kakšno podjetje pa gre tuuser posted image

Siemens user posted image ?

clock-img

04.02.2009, 07:17

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

sej nekatere prodajalke, natakarice, ali nasploh poklici z manjšo stopnjo imajo večje plače user posted image  sam ni pa treba reč jst mam pa faks, pa ne bom na blagajni delala user posted image  hallo, sej ga mamo vsi (velika večina) - če tko pogledaš, kaj dons faks sploh je? pa ne me narobe razumet tud sama sem študentka - absolventka,ampak ni več tako vreden kot je včasih bil. dela za menegerje, dipl. ekonomiste ipd. pa ni na pretek. marsikdo, ki ga osebno poznam, dela za peto stopnjo, kljub temu da ima sedmo. kruto ne? hočeš, nočeš tko je.
ps. boš pa dobila takoj dobro, zelo dobro službo, če si od direktorja hči, ljubica, ipd... tu potem ni problem. sej vem, grdo se sliši, ampak danes moraš imeti pravilen priimek in ne šole (navsezadnje je blo skos tko) srečno user posted image

clock-img

08.02.2009, 15:24

clock-img

tropical

pencil-img

2079

IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

Doma sigurno ne bom sedela, ker še nikoli nisem (nism tak tip). Začela pa sm tud že, tako da ne mislte, da sem zdej mlado dekle s faksom in nič del. izkušnjami... Brez službe sm namreč zato ker sm zanosila in ne zato ker ne iščem službe! pa tudi noben direktor ne želim biti ali pa nadzornik user posted image , vem tudi da ni veliko služb, ampak eno dokaj solidno službo (s solidno plačouser posted image ) vsaj približno moji izobrazbi pa vseeno želim. Če imaš narejen fax še ne pomeni, da zdej želijo vsi na visokih stolčkih sedet in imet gromozanske plače... user posted image
Zdej ste se vse spravle name, ampak se vsem (tudi vam), ki imajo narejen fax zdi škoda, da dobivajo veliiiiiko manjšo plačo kot pa bi jo lahko s svojo izobrazbo. user posted image   Sej če je kriza, itak da vzameš vsako službo (sm tud jst že po skladiščih delala za 300EUR ker ni blo drugega!user posted image ), ampak čakaš do zadnjega, če se kje ponudi kaka boljša varianta.

Pa lepo se imejte punce in srečno pri iskanju služb... user posted image

Ampak tisti čas ko čakaš da se ponudi kašna dobra varianta lohk delaš tud kej drugega. Tam ti vsaj denar not pride, doma ga ni.

clock-img

08.02.2009, 15:24

clock-img

tropical

pencil-img

2079

A veste drage pupe raje bi sedela za blagajno, kot tako kot sem zdaj  redno zaposlena pa 3 mesece brez plače. Tam vsaj redno plačo dobiš tlele pa še za kruh skoraj nimam, mož pa nima bogve kaj visoko plačo.

clock-img

08.02.2009, 20:11

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

evo, jaz mam faks, mam končano VII stopnjo, to se pravi diplomo v žepu in že 2leti delam na delovnem mestu, ki zahteva samo V.stopnjo izobrazbe. pogosto sem kar vesela, da mam še to službo.

nekje je treba začeti. če se mi pa slučajno ponudi kaka dobra priložnost, višja plača in boljše delovno mesto pač grem.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem