writing-img

Zaprano perilo

clock-img

31.01.2010, 11:59

clock-img

sassy0

pencil-img

217

Zdravo, mene pa zanima, če ima katera nasvet, kako bi belo perilo, ki je tako zaprano, da je že kar sivo, naredila spet bolj belo? Če se sploh da in s čim?

Hvala že v naprej.

LP

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

clock-img

31.01.2010, 12:48

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Pred leti sem jaz zaprala perilo samo z dvema pranjema s praškom Ariel ki sem ga dobila v dar, ker sama kupujem merkatorjev prašek in mi je uspelo ga nazaj pobeliti z Bianco vivo-omino bianco-bela litrska plastenka.

clock-img

31.01.2010, 12:50

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Korina1
... Bianco vivo-omino bianco-bela litrska plastenka.

jaz uporabljam isto in dela.

clock-img

31.01.2010, 19:12

clock-img

Anonimen

Ariel prašek pa se meni ne zdi slab prašek prejuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2010, 16:18

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

IZVIRNO SPOROČILO: Altane

Ariel prašek pa se meni ne zdi slab prašek prejuser posted image user posted image user posted image

Jest sem pred leti ko sva z mojim šla na svoje in je za športat imel bele nogavice in jih je tašča fajen zaprala prav z ARIELOM poskrbela da so ratale spet bele.

clock-img

07.02.2010, 12:33

clock-img

s.

pencil-img

639

Moja babica je tako perilo obesila ven, da je zmrznnilo ( POZIMI) in spet je postalo lepo.

Ko je perilo pobirala iz štrika, je samo od sebe stalouser posted image , potem ga je razprostrla še po postelji in to je blo to.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem