writing-img

Zaprosil me je!

clock-img

17.10.2005, 10:27

clock-img

petruskaL

pencil-img

108

Mene je včeraj ljubi vprašal, če bi se poročila z njim.
In sm rekla da JA.
Poročila se bova drugo leto, datum pa še izbirava...juhu kaj je zabavno.

No nisem noseča sm pa tok vesela, pa sm hotla to delit z vami....user posted image user posted image

clock-img

17.10.2005, 10:34

clock-img

total

pencil-img

4453

O čestitkeuser posted image ,kak je to lepo,mene je tud moj dragi zaprosil pred 3 leti,blo je tako romantično ampak poroka bo še počakala,zaenkrat.

clock-img

17.10.2005, 10:34

clock-img

mamči

pencil-img

1722

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image
MENE JE MOJ ZAPROSIL PRED CCA. 3LETI IN POL ?user posted image
Pa še do danes nisem našla časauser posted image , sem pa seveda rekla daaaaaaaaaaaa !!!
Zdaj me sodelavka kliče pobegla nevesta, pa dragi tud zadnje čase!
Moj nasvet- ne odlašajta, čimprej! Jaz sem imela vedno še kaj vmes.
Se bojim, da nebom nikol žena, ko bo mojega minilouser posted image
user posted image  pohitita user posted image

clock-img

17.10.2005, 10:47

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Čestitke, PetruskaL!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

17.10.2005, 10:48

clock-img

petruskaL

pencil-img

108

o hvala...
Ma sej ne vem kaj me je tako veselje....Sej zame so družine tud tiste, ko mata mamica in očka vsak svoj priimek...Pa vseeno se mi zdi tok lepo. No na dojenčku bomo pa kr delali...ko bo, bo. Tega ne bomo nič prekladali, ko nama že tko ne rata in ne rata...vsak cajt bom fosilka...user posted image
Punce jst sm prou mal važnauser posted image user posted image ....mela bom moža. Vse kar si želim je, da bova tud v zakonu tok skup držala kot drživa zdej...sva prou en mali team.

Si bom pa vzela k srcu, da lahko marsikaj pride in se pol preklada zadeve...se pravi ko bomo enkrat rekli tega in tega, pol je treba takrat in pika...Sicer je pa meni najlepši datum drugo leto 30.09.2006.
Bomo vidli kaj pravi on...

clock-img

17.10.2005, 11:04

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke iz moje strani.Tudi jaz sem imela skozi željo,da se ne poročim noseča vendar sedaj po dvehletih pa bi žbila vesela oba najine štručke pa še morama malo počakati kajti brez pomoči nama ne rata.Na dan so privreli v mene lepi spomini,ko je moj lubi mene zaprosil z prstanom lai bi bila njegova žena!
ISKRENE ČESTITKE.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2005, 12:19

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Ejla, čestitam!

Prou fajn je brat, ko si tako vesela user posted image  !

Midva sva se poročila letos poleti; maš prav... prou fajn je met moža! Mene moj še vedno na vsake tok pogleda, pa mi reče: kva je, žena? user posted image   Tudi midva zaradi delanja na user posted image  nisva nič prestavljala. Če zanosiš, bo veselje še večji, če ne, pa tud ok, boš pa pol. Jaz sem šla tri mesece pred poroko na HSG, dva meseca prej na laparo, pa sem vse zorganizirala in je blo vse kul.

clock-img

17.10.2005, 13:00

clock-img

Anonimen

Čestitke!!!!!!!user posted image user posted image

clock-img

17.10.2005, 14:35

clock-img

A_A

pencil-img

310

Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

clock-img

17.10.2005, 14:40

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

17.10.2005, 14:50

clock-img

nita

pencil-img

848

Iskrene čestitke!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2005, 14:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Lepo da se veseliš tega dogodka.

clock-img

17.10.2005, 18:46

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

PetruskaL tudi jst ti čestitam. Sama prej nikoli nisem imela posebnega odnosa do poroke, ampak, ko me je možek zaprosil je bil pa res poseben trenutek in energija, ki se sedaj še vedno pretaka med namauser posted image

Lepo!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

17.10.2005, 19:56

clock-img

buškica

pencil-img

982

čestitke!

user posted image user posted image user posted image user posted image
je res prav poseben občutek ko te mož zjutraj zbudi in ti reče: "dobro jutro žena" in veš da je to res!!!!user posted image

mene je zaprosil lansko leto za božička sredi BTC ko me je peljal k zlatarju, kao da bom za dedka mraza dobila prstanček. pol je pa na kolena padu pri zlatarju in me vprašal če bi postala njegova žena.
Jest pa najbolj srečna pod soncem.
ampak če si ogledaš slike s moje poroke, boš videla da je najlepši dan ko rečes da pred matičarjem, takrat je to tvoj pravljični dan in ti si princeska.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem