writing-img

Zaprtje

clock-img

20.09.2006, 23:51

clock-img

ssuzi

pencil-img

4

Pozdravljene! Moja 5 mesečnica ima refluks (ful poliva) in smo po nasvetu pediatra že začeli z GH. Sicer se dojiva. Že pred tem je kakala bolj poredko, tudi le enkrat na teden, sedaj pa je revico čisto zaštopalo. Začeli sva z redkim rižkotom, ki sem mu dodala malo kuhanega sadja. Do banane sploh še nisva prišli. Naj kar nadaljujem s sadjem ali naj mogoče prešaltam raje na zelenjavo? Kakšne so vaše izkušnje!
LP!

clock-img

21.09.2006, 10:19

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Poskusi za začetek uvajat sadje in zelenjavo - še najboljše zjutraj. Banano lahko tudi kamot daš, a glej, da ne bo črna - tista zapira, jabolko pa prav tako. Navadno pa nova hrana pospešuje prebavo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

21.09.2006, 23:36

clock-img

ssuzi

pencil-img

4

Hvala! Bom kar poskusila nadaljevati s sadjem, čez kak teden pa bom začela z zelenjavo. Res bi bilo škoda, da sedaj, ko je toliko svežega doma, ne bi vsaj v malih količinah otrok dobil.

LP!

clock-img

22.09.2006, 13:39

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

Našega malega je banana zaprla, ne glede na to, da ni bila črna. Pomaga pa kompot iz sliv. LP!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem