writing-img

Zaprtje po Aptamilu 2

clock-img

30.04.2005, 18:52

clock-img

Bib

pencil-img

266

Zanima me, če mora kakati vsak dan po adap. mleku.(moja ne kaka 2 dni in se mi zdi da jo zvija).:((

Zanima me, s kakšnim čajčkom pogmagam svoji punčici.

Do sedaj sva se samo dojili pa ni bilo takih težav.:bravo:

Hvala za pomoč.

clock-img

30.04.2005, 19:41

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Caj skuhaj sama iz kamilic, kumine, lovorja, majarona. Naj ne bo premocen, se posebaj ce sta se strogo samo dojili in poskusi dat veckrat po malo (ne vec kot 50 ml naenkrat). Lahko pa ga tudi kupis (plantex, hipp), vendar pa ti najveckrat vsebujejo sladkor (zobki??).

Sicer malo pobrskaj z iskalnikom, saj je vec deklet ze imelo podobne tezave. Nasla bos odgovore, ki ti bodo pomagali tudi ce ze uvajata gosto hrano (ponudi slivov sok). :rozica:

clock-img

30.04.2005, 19:45

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Poskusi mogoče s kakšnim drugim mlekom. Aptamil bi naj bil najtežje prebavljiv:zmeden2:

clock-img

30.04.2005, 20:21

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Lahko poskusiš z menjavo mleka, drugače pa naši mali že od začetka dodajam Aptamil in tud kaka na 2-3 dni, kar pa po posvetu pediatra ni nič narobe, seveda če otrok nima problemov, baje da je normalno do 7 dni, če otrok je adaptirano mleko:zmeden2:
Zraven pijemo čajček od Hipp-a za prebavo, al pa kamilico.

clock-img

30.04.2005, 20:37

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Naša je tudi redko kakala, pa še ful težko - se je jokala zraven:(

clock-img

30.04.2005, 21:36

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jaz jima dajem aptamil že od začetka, res s kombinacijo mojega mleka (pol pol) pa zaenkrat kakata hvalabogu enkrat ali dvakrat na dan.

clock-img

30.04.2005, 21:43

clock-img

asija

pencil-img

149

Poskusi ji dati pred vsakim obrokom 10 ml čaja, če pa ne bo boljše zamenjaj mleko, lažje prebavljiv je Hipp.

clock-img

30.04.2005, 22:06

clock-img

Sonka

pencil-img

310

Tudi pri nas je prišlo do zaprtja po Aptamilu 2 in ga Pia nekako ni sprejela. Pa nam je pediatrinja svetovala naj kar do enega leta dajemo Aptamil 1. Tako smo tudi naredili pa ni bilo problemov. Na 2 smo šli šele po enem letu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem