writing-img

Zaprtje pri 20.mesečniku

clock-img

11.07.2006, 21:28

clock-img

laluna

pencil-img

55

Zadnje tedne se prvič dogaja, da ima naš mali zaprtje. Lahko traja samo dan ali dva, ampak se tako muči pri napenjanju, da je jok grozen (pa na koncu potem nič). Kaj mu dati za jesti, da se bo njegovo črevesje sprostilo:   ...ne mara sadja in zelenjave, pri kompotu samo jabolčnega,  noče piti dovolj tekočine, raje ima sladke okuse. Svečko smo mu do sedaj 3-krat neuspešno vstavili v ritko, saj je tako krčevito držal noge, da se ni speljala dovolj globoko. Prosila bi za čim več variant glede hrane za boljšo prebavo...

clock-img

11.07.2006, 21:40

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

mi imamo probleme že od rojstva s prebavo....In sedaj smo jo uredili(trkam) z lanenim semom...In sicer; kupi v dm-ju laneno seme in daj v šalčko tri čajne
lice lanenega semena in dodaj 2dcl vode, ter pusti, da dve ure stoji.....potem tekočino daj popiti(jaz mešam z malinovim sirupom-ki tudi uravnava prebavo), laneno seme pa zmešaj z jogurtom in naj poje....

v glavnem nam to zelo pomaga....ali pa zelo sladke kamilice.....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

11.07.2006, 21:43

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Nam je zelo pomagal slivov sok od hippa, hruškov sok od fruteka. Dali smo ji toplega za spit in do večera je bila stvar rešena.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

27.07.2006, 20:41

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Pri nas tudi pomaga slivov sok od Hippa.user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

02.08.2006, 09:16

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

pri nas pa jabolčni sok zmešan s toplo vodo (tričetrt vode)...slivov kompot

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem