cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Zaprtje pri novorojenčku

clock-img

13.05.2005, 19:59

clock-img

binica

pencil-img

512

Pozdravček vsem,
imela bi vprašanje. Moja pupica ima 2 tedna, pa me malo skrbi, ker se že 24 ur ni nič pokakala :(. Glede na to, da smo bili do sedaj pridni in to počenjali večkrat na dan (5-6x) me skrbi, da je malo zaprta. Naj povem, da se ne dojiva ampak papava Aptamil že od samega začetka, ker mami ni imela mlekeca.
Ali je še prezgodaj za preplah in kako ji lahko pomagam? Morda s kakim čajčkom??

Hvala za pomoč, super ste :bravo::bravo::bravo:

Binica in Lana

clock-img

13.05.2005, 20:39

clock-img

Anonimen

Prezgodaj za preplah. Počakaj še malo, pa jutri še enkrat vpraš ;)

clock-img

13.05.2005, 20:49

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Nč bat binica,včasih tud do 1 tedna ne kakajo...sam če je šla prej 5-6x,pomoje ni hudega...Zara gre vedno 2x na dan,danes je šla 4x!!
Kakšen dan se pa tud naredi da ne kakajo...

lp

clock-img

14.05.2005, 05:11

clock-img

Bina01

pencil-img

112

Baje je za flaške značilno, da se :duda: manj pokakajo.

clock-img

14.05.2005, 14:18

clock-img

deily

pencil-img

334

Pozdravljena
Tudi jaz imam 2tedna staro :duda: in ji dajem Aptamil pre in že tri dni ni kakala. Naslednji teden bom menjala Aptamil za Bebo, saj vsebuje neke snovi, ki ne zapirajo. Proti zaprtju pa baje pomaga sladkan (zelo) kamilični čaj. Jaz še nisem poiskusila, tako da ti ne vem povedati ali je res.

LP Deily in Nateja

clock-img

14.05.2005, 20:49

clock-img

Nejka1

pencil-img

52

Ko je bil naš zaprt- čaprav izključno dojen, sem mu na tešče dala prekuhane sladke vode in se je "odprlo"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem