hvala
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31
samo na hitro napišem da midva se odpravljava k pediatru po prvo pikico
Dobro opravita in naj gre pikec skozi brez stranskih učinkov
hvala Špelin@....
mislim da je šlo kar dobro skozi saj je samo ob vbodu malo zajokcal potem sem ga polubčkala in je nehal ter se zdravniku že smejal
ko smo prišli domov se je fajn najedel potem zaspal za dobri dve uri,potem spet
pojedel ter zdajle spi......kar naj se spočije...to je bil danes za njega navsezadnje šok......
drugače pa je naš korenjak že težek..ima 8920 gr.....v dolžino ga pa niso merile ker ni redni sistematski.sem bila pa malo razočarana ker nobeden ti ne pove nič več kukr vprašaš...o uvajanju goste hrane ne duha ne sluha....sicer bom to kar po svoje naredila ampak če že prideš dol je pa včasih tud luštno če kaj novega izveš...hvala bogu ste ve punce tukaj....
mojcek1,spraševala si glede nastavkov ali z ali brez njih dojiti.......moja kolegica svojega sinka že cele tri mesece doji na nastavke..je rekla da bo sedaj malo poizkusila brez njih....tko da če tebi štima in Živi pa se dojita z nastavki...to je moje mnenje....
Špelin@,še malo pa na morje kajne????veš da bomo po vsej verjetnosti tudi mi še skočili tazadnji teden pred šolo v Vrsar....se že veselimo....boš šla mogoče v mesecu oktobru z Gregorjem plavati v Hrastnik????
ali pa katera druga....
no zdej grem pa posodo do konca pospraviti...se tipkamo še zvečer.....
< Sporočilo je popravil orhideja31 -- 12.8.2008 16:06:03 >