writing-img

Zaskrbljena

clock-img

07.01.2008, 22:15

clock-img

PETRAMS

pencil-img

82

Večer!

Sploh ne vem kam naj bi dala to temo pa sem se odločila da sem.Če ni ok me premaknite in se vnaprej opravičujem.Zanima me ali so kdaj vaši malčki tudi težko kakali.Naša bo stara 9mes.in full težko kaka,tako da jočeuser posted image ,nevem kaj naj več naredim da je nebi bolelo.Pije samo kamilični čaj,sadnega noče in so mi nekateri rekli da je lahko tudi kamilični čaj vzrik,nekateri imajo drisko nekateri pa težko kakajo po kam.čaju.Kaj mislite ve?Če katera ima kakšen predlog da bi ji olajšalo to mi prosim naj svetuje-user posted image user posted image user posted image

lp,Petra

Lp,Petra ;)

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš.

clock-img

07.01.2008, 22:18

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Daj ji za pojest kakšno slivo,figo,jabolko in čimmanj hrane ki zapira.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

07.01.2008, 22:20

clock-img

soncipunci

pencil-img

141

za kamilice sem tudi jaz slišala, da različno vpliva... kaj če ji ga za par dni zamenjaš za kakšnega drugega? tako boš vsa videla, če je v tem vzrok.
jaz si tudi nisem mislila, da lahko dojen otrok pri treh mesecih težko kaka, pa je bil vzrok v Plivit D3 kapljicah.

clock-img

07.01.2008, 22:21

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Skuhaj ji kompot iz jabolk in suhih sliv in ji nato daj še kašico iz tega sadja. Pri nas deluje. Pomaga mu tudi sladek čaj iz kumine in janeža.

clock-img

07.01.2008, 22:29

clock-img

jooly

pencil-img

932

Ne spomnim se sicer, kaj pomaga proti zaprtju, vem pa, da je to precej pogosta in "normalna" zadeva pri tolk starih, ko se črevesje navaja na vedno bolj raznoliko hrano. Men so svetoval naj mu mal masla (putra) namažem okrog ritke, oziroma kr mal not, da bi lažje ven zdrsnil, ampak tega nekak nisem nikol prakticirala...
Se pa spomnim, da je mene tud srce bolu, ko gledaš pubece, ko se tko matrajo user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

07.01.2008, 22:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.01.2008, 22:37

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Skuhaj ji kompot iz jabolk in suhih sliv in ji nato daj še kašico iz tega sadja. Pri nas deluje. Pomaga mu tudi sladek čaj iz kumine in janeža.

ja...slive in jabolka v kompot...to ti je najboljš...jaz za sebe vem..pa gledaj mogoče čez dan-oz, pazi kaj je...

clock-img

07.01.2008, 22:43

clock-img

PETRAMS

pencil-img

82

Hvalauser posted image user posted image Bom jutri probala to z slivami in jabolkami in vam potem javim kateri recept je najbolj pomagal.Hvala punce,super steuser posted image

Lp,Petra ;)

clock-img

08.01.2008, 07:18

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Lactecon sirup-dobiš v lekarni

clock-img

08.01.2008, 07:33

clock-img

muha1

pencil-img

666

Zraven sliv lahko daš tudi suhe marelice, ki so prav tako proti zaprtju user posted image

clock-img

08.01.2008, 07:47

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Zdravo!
Upoštevaj nasvete vseh mojih predhodnic ,če pa res ne bo šlo pa si kupi v lekarni -----GLICERINSKE SVEČKE  za otroke.Ta svečka zmehča blato in ga otrok lažje potiska .Jaz imam z mojim sinom tudi takšne probleme že od rojstva in po nasvetu pediatrinje jo uporabljam po potrebi ,če vidim da res težko kaka.Potem pa strogo pazim ,da ne dobi NOBENE babane in pa enkrat na dan stisnem sok pomaranče in ga zmešam z malo vode pa precedim čez cedilo in ga popije.Poskusi upam da vama bo uspelo.Aja pa te svečke so v prosti prodaji ne na recept!

clock-img

08.01.2008, 09:17

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Se strinjam z vsemi predhodnicami, čeprav glicerinske svečke naj bodo res skrajni izhod. Če jih preveč uporabljaš, se črevo navadi in poleni. Probaj s hrano, pri nam to zelo pomaga. Zjutraj na tešče sadje ali ovseni kosmiči kuhani na mleku. Kakšen probiotični jogurt, čimveč tekočine(naj pije čez dan vodo od kompota), juhic pa polnozrnatih izdelkov pa tudi ajda, ječmen. Izogibaj se rižu, bananam, grisinom, keksom.

jaz imam vedno doma za prvo pomoč zgoraj omenjeni slivov sok. Resnično pomaga in še eden  najboljših je. Sem mu probala dati tudi kuhana jabolka in slive, ampak jih ne prežveči. Kupljen sok je boljši.

clock-img

08.01.2008, 10:44

clock-img

jaša2

pencil-img

658

mi smo tud meli ta problem. sprobali smo tud vse - masaža trebuščka, ves čas je bla razvita, kamilične obkladke na trebušček, konico termometra sem namočila v mazilo za ritko in potisnila malo v danko, ogromno tekočine - ful sladkan čaj pomaga. kar se pa tiče kamilic je pa tak-

- če v vrelo vodo daš kamilice in jih ne pustiš dolgo namakat, jih hitro vzameš ven, potem ODPIRAJO
- če jih vržeš v vrelo vodo in jih pustiš nekaj časa vret, da se fajn namočijo, potem pa ZAPIRAJO

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

08.01.2008, 13:29

clock-img

muck

pencil-img

121

Nam pomaga navaden jogurt (3,2%) v lončku od ljibljanskih mlekarn ali vipavski.

Najboljša igrača je: atiiiiiiii.
http://rubens-place.myminicity.com/
http://rubens-place.myminicity.com/ind
http://rubens-place.myminicity.com/tra

clock-img

08.01.2008, 15:38

clock-img

soncipunci

pencil-img

141

jaša2, hvala za tole o kamilicah - bo prav prišlo...
drugač pa se je pri nas zaprtje samo rešilo, ko smo začasno prenehali z dajanjem plivit d3 kapljic. trenutno se pa ubadamo z drisko, pa tudi ne vem, od kod se je vzela... tile naši škrati so polni presenečenj...

clock-img

08.01.2008, 21:19

clock-img

PETRAMS

pencil-img

82

Punce super ste.hvala še enkrat.Za kamilice pa tudi,sedaj bom vedela.hvalauser posted image

Lp,Petra ;)

clock-img

08.01.2008, 21:47

clock-img

DeMer

pencil-img

1351

če v vrelo vodo daš kamilice in jih ne pustiš dolgo namakat, jih hitro vzameš ven, potem ODPIRAJO
- če jih vržeš v vrelo vodo in jih pustiš nekaj časa vret, da se fajn namočijo, potem pa ZAPIRAJO

Odpirajo tudi hitro namočene in zeloooooo sladke kamilice.

clock-img

08.01.2008, 22:33

clock-img

prolet

pencil-img

134

Mi imamo laktozo- mlečni sladkor, kupiš v lekarni, dobiš pa tudi na recept. Dodaš ga v čaj ima pa to funkcijo da zmehča blato, deluje pa zelo hitro, naša se ponavadi potem v roku 15ih min pokaka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem