writing-img

Zaspal med kosilom

clock-img

12.09.2008, 15:40

clock-img

gajči

pencil-img

252

Moj sin, star 7,5m, je ravno zaspal med kosilom. Prvič je jedel testenine s piščančkom in vmes zaspal. Sedel je v trip trapu in ne v kakšnem stolčku, ki se poleže. Jaz sploh ne morem verjeti, sem ga zbudila in potem dala spat v posteljico.
A se to dogaja tudi pri vas? Jaz sem čist šokirana, ker drugače imamo kar težave z uspavanjem.

clock-img

12.09.2008, 15:47

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Ja, na začetku uvajanja goste hrane se je to velikokrat zgodilo.

Drugače pa delam v vrtcu in tam v jaslih velikokrat komu "glava pade v krožnik". Eni kar zaspijo za mizo, ker so tako utrujeni.

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

12.09.2008, 20:44

clock-img

rija

pencil-img

15589

ne, čisto nikoli ni zaspal med hranjejem...

...vox populi...

clock-img

12.09.2008, 21:09

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Moja user posted image   ni šanse, da bi zaspala med hranjenjem user posted image   Jo moram obvezno pripasat v stolček, drugače sekunda dvajset in že stoji user posted image   , se mi smeji in vrti user posted image   user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

12.09.2008, 21:10

clock-img

Anonimen

Naša je že parkrat zaspala, sam da je bila ravno njena ura spanja in da je bila res zaspana.

clock-img

12.09.2008, 21:12

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Ne, to se še ni zgodilo in jaz bi bila tut šokirana, ker včasih je že tako zaspana, da komaj gleda, ampak sama od sebe pa ne zaspi...
Sem pa to že videla na kakih Home video in mi je ful smešno...user posted image Enkrat sem videla sliko, ko je punčka stala in bila z glavo naslonjena na eni polici in spala...user posted image user posted image

clock-img

12.09.2008, 21:17

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Men je enkrat zaspala med previjanjem...

clock-img

13.09.2008, 10:33

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Ja se nam je zgodilo, ampak med mojim hranjenjem z njo v naročjuuser posted image , zraven glasne TV in pogovarjanja, ko stari deda je povesla glavo, res pa da je bla ful zaspana, Nisem mogla verjet, saj jo ponavadi moram na rokah uspavat. Nas znajo presenetit naši user posted image .user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem