writing-img

Zaspal ob žlici

clock-img

10.03.2005, 11:19

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Danes smo bili pa take tečke že od 8h, kar naprej nekaj jokal in pi…, nič ni bilo dobro, ni hotel ne jest ne pit, ne spat. Si me lahko kar predstavljate (skoraj na robu živčnega zloma :() pa sem rekla v redu mu pripravim še riževo kašico z banano za po žlici in glej ga zlomka, je z največjim užitkom pri polovici pa ga kar naenkrat zmanjka, umazan okoli ust.:zmeden: Tudi ko ga umijem nič, spi naprej. A bomo imeli sedaj take »fore«? A se pri vas tudi kaj takega dogaja oz. vam je kdaj zaspal na stolčku med hranjenjem?
Lp

clock-img

10.03.2005, 11:23

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Jaz te lahko samo toliko potolažim, da sva danes očitno oba z Luko vstala z levo nogo in sedaj tekmujeva, kdo bo bolj siten:)-

Lp, Boni

clock-img

10.03.2005, 11:26

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Naj vaju potolažim-danes je mlaj. Tako da niso krivi naši otročički, ampak ta pr.... luna:)-.

clock-img

10.03.2005, 11:29

clock-img

Anonimen

Ha, ha, ha, si ga živo predstavljam. Joj, kolk je to hecno.

clock-img

10.03.2005, 11:31

clock-img

*HONEY*

pencil-img

325

Nike je danes tudi tečka in je kr nekaj jamrala celo jutro,tako,da sem zdaj prav srečna da spi in upam,da bo popoldan boljše.

LP

clock-img

10.03.2005, 11:33

clock-img

aka

pencil-img

104

Ja, zaspal je, ko sem se jaz lotila umivati posodo. To se je zgodilo v nedeljo. Ponavadi porinem stolček k pultu, da lahko tudi on spremlja, kaj se dogaja v pomivalnem koritu. Bila sem zatopljena v pomivanje, vendar pa se mi je zazdela "tišina" po nekaj minutah sumljiva. Lejga zlomka. Maksi spi, glavico ima zvrnjeno vnaprej, ročice v slinčku s koritcem, ki je bil seveda poln hrane in on lepo spančka. Umazan pa kot pujs. Sem ga umila, umaknila slinček, pokrila, zvrnila stolček nazaj, zatemnila kuhinjo... In je spal uro in pol. Kako lepo.

clock-img

10.03.2005, 11:38

clock-img

Natas@

pencil-img

804

ja upam,da je res samo luna in da bo popoldan bolje, ker tole je bilo pa res grozno skoraj za zjokat. Je bil pa tako luškan (ko je zaspal) ko je bil tako umazan okoli ust. Mi je prav žal da nisem slikala.
Lp

clock-img

10.03.2005, 11:40

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Meni tudi včasih zaspi med večernim hranjenjem.Seveda umazan kot pujs.Potem ga pa umijem,namažem s kremico,preoblečem in dam v posteljico in on kar spi.Skoraj,da mu še zob ne umijem:)- Sirena ga ne bi zbudila.

clock-img

10.03.2005, 11:45

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Na žalost pri nas zgleda da tale luna deluje 100/h, se je že zbudil tečen ko :hudicek:. Kdaj bo bolje?

clock-img

10.03.2005, 12:05

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

o aka jest sem se tolk nasmejala k sem prebrala kako Maksi spi.:)-:)-:)- oz. je zaspal.

clock-img

10.03.2005, 12:12

clock-img

mamsi

pencil-img

857

ŽE od 8h??

Mi smo bli ob 4.30 že auf, zaspi mi pa nikjer tko lepo, kot je tebi dons, brez joka in stoka:)-:)-:)-

clock-img

10.03.2005, 13:14

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Naš je imel pa ponoči vaje. On bi ob dveh kravce pasel :)-, mene pa skoraj fršlok ko sem prišla v njegovo sobo, on pa v smeh. In kako si lahko potem :grrr:?
Nama je pa tudi že v stolčku za hranjenje zaspal, ja. Midva sva jedla in kar naenkrat tišina zraven, on pa lepo šlafa - ja, mi smo ga pa slikali :)-.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem