writing-img

Zatekanje

clock-img

27.10.2010, 14:36

clock-img

Anonimen

Zdravo!

Tiste, ki ste v nosečnosti zatekale me zanima, kaj ste rodile, punčko ali fantka? Namreč kolegica pravi, da če zatekaš, da je bejba! Me čist tko iz firbca zanima, katera stara mama je zdej to prodala!

LP

clock-img

27.10.2010, 14:38

clock-img

Anonimen

A ni vseeno katera stara mama je to prodala. Potrebuješ ime in priimek?
By ledenaa

clock-img

27.10.2010, 14:49

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Nisem še slišala,da tudi po temu lahko določiš spoluser posted image .Je bla moja znanka tako zatečena,da je bila skoraj nerazpoznavna-rodila je fantka user posted image

clock-img

27.10.2010, 14:52

clock-img

partizanka1

pencil-img

95

To sem tud jest slišala....v prvo sem zatekala in imamo punčko, sedaj v drugo pa tud malo zatekam, ampak rezultata pa še ne vemo user posted image

clock-img

27.10.2010, 14:53

clock-img

end1

pencil-img

1598

dvakrat noseča, dvakrat zatečena, spol deklica v prvo, fant v drugo!ovržena teorija

clock-img

27.10.2010, 15:04

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdravo!

Tiste, ki ste v nosečnosti zatekale me zanima, kaj ste rodile, punčko ali fantka? Namreč kolegica pravi, da če zatekaš, da je bejba! Me čist tko iz firbca zanima, katera stara mama je zdej to prodala!

LP

jaz sem zatekala, mamo punčko, kolegica je zatekala še enkrat toliko kot jaz - ampak res hudo zatekala, pa majo fanta...

clock-img

28.10.2010, 10:52

clock-img

Nefretiti

pencil-img

174

Zatekanje je eden izmed znakov preeklampsije. Spol ploda s tem nima veze. Res pa je, da mlade bodoče naivne mamice verjamejo še tako čudnim vražam.

clock-img

28.10.2010, 16:14

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Še ena "zatečena", ki je rodila fantka. Pri meni zatekanje ni pomenilo nič hudega, saj sem kvečjemu imela probleme z nizkim pritiskom, kot pa z visokim.

Je pa res, da sem ogromno spila-zraven obroka sem spila liter soka.

clock-img

29.10.2010, 20:37

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Pri obeh sem zatekala. Razlika je bila le v tem, da je bilo prvič, pri sinu, najhuje ravno zadnji mesec, ki pa ga drugič, pri hčerki, nisem dočakala, ker sem prej rodila.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

29.10.2010, 20:56

clock-img

Gina

pencil-img

12402

1.nos. - malo zatekala - fantek
2. nos.- nič zatekala - punčka
3. nos. - izredno hudo zatekala, tako zelo, da prstov nisem čutila na trenutke, vse mi je iz rok letelo, v telo zatekla, ma povsod pač (nisem imela previsokega pritiska, mi je pa vse sore elementov v krvi manjkalo od kalija in železa naprej) - aja spol- fantek

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem