writing-img

Zaton pri zadru

clock-img

27.01.2009, 20:53

clock-img

LanaM

pencil-img

170

Zanimajo me vaše izkušnje, mnenje z dopustovanjem v Zatonu pri Zadru - kako je s plažo, senco, igrali za otroke, luna parki, ...

ali je bil že kdo v apartmajih pesa http://www.apartmani-pesa.com/

clock-img

27.01.2009, 22:35

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Mi smo bili lani v Zadru, nam je bilo zelo všeč, v bistvu smo stanovali v bližini Pakoštanov. Sicer mi je bil pa Zadar zelo zelo všeč in se bomo zagotovo vrnili, kopali smo se tudi v Zatonu, fajn nam je bilo.

clock-img

27.01.2009, 23:07

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Mi vedno hodimo v zaton.nam je zelo všeč,lepo urejeno,mirno,primerno za otroke

clock-img

28.01.2009, 13:40

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mi sicer hodimo v Zadar in nam je všeč, ker so povsod po mestu urejena igrišča za otroke. 

clock-img

28.01.2009, 15:18

clock-img

nuala

pencil-img

1653

V teh apartmajih sicer nisem bila, ampak v Zadru sem zivela 5 let in Zaton je super, Zadar kot mesto za dopust pa tudi.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

29.01.2009, 21:32

clock-img

inja2

pencil-img

600

Ojla

a mogoče katera ve za kakšen fajn apartma v Zatonu...

lp, inja

clock-img

01.02.2009, 12:27

clock-img

sonjah

pencil-img

164

Ja, apartmaji Barbara. Novejši, klimatizirani in lastniki fuuuuuuul prijazniuser posted image user posted image user posted image Mi smo bili lani in verjetno gremo letos spetuser posted image

clock-img

01.02.2009, 20:06

clock-img

inja2

pencil-img

600

Sonjah, kakšna je pa plaža. A je primerna za majhne otroke

lp, Inja

clock-img

06.02.2009, 21:45

clock-img

wing

pencil-img

198

Mi smo bili lani v Zatonu pri Zadru, Holiday Village. Nikad više!
Bronx v srednji Dalmacijiuser posted image (mislim ta kompleks)

Na agenciji napihujejo, da je to nekaj edinstvenega na Jadranu za družine z majhnimi otroki...tam pa---apartmajsko naselje, sami Madžari, Poljaki, Čehi, plaža sicer res peščena, ampak premajhna za tisto maso turistov, ki se zvrne na tisto majhno plažico...sence ni, razen če si jo sam narediš. kar si jih večina zaradi otrok naredi in to že ob 6h zjutraj, tako, da če se spravljaš na plažo "šele"ob 11, se prebijaš s tisto svojo robo kot šerpa, ki je nato nimaš več kam odložit.

Plitvina do kolen najmanj 50m, voda barve kuhanega ričeta preden odliješ prvo vodouser posted image user posted image , ...nikakvo v glavnem. Mislim, kaj ti bo 50m plitvine, če moraš dete itak pazit in imet na oku.

Pa tudi sicer ostala ponudba zelo slaba. Vse kar je, je v tem kompleksu in to je zelo zelo skromno. Zelo slabo založena(samo ena) samopostrežna trgovina, par gostilnic, pa sploh ne v stilu dalmatinskih konobic, ampak bolj fast food varijante, dva kafiča...apartma majhen, zakonska postelja se šifrira kot raztegnjen kavč, ki se cel vozi nekam narazen...Slabo v glavnem..pa nismo nič razvajene riti, da ne bo pomote. Ni vredno tistega denarja, za katerega tržijo stvar. Ampak to je spet tisto...različni okusi, hvalabogu.

Aja, zelo lepo je pa mestece Nin v bližini, pa Zadar je tudi zanimiv zvečer, za sprehod--user posted image user posted image user posted image

Če že Hrvaška, potem definitivno Dalmacija. Vsaj narava ne razočara!user posted image

< Sporočilo je popravil wing -- 6.2.2009 21:47:57 >

clock-img

27.02.2009, 13:58

clock-img

Anonimen

Sonjah, mi lahko prosim pošlješ link od tega apartmaja Barbara?

clock-img

02.03.2009, 20:51

clock-img

sandram

pencil-img

64

Mene pa zanima samo, če plačaš akontacijo za potrditev rezervacije, če je to pol 100%. da te APP čka. MI bi tudišli. ALi je plaža res tako blizu?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem