IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
Pa kaj bi sploh rada?
Vedno so problemi. Vedno. Manjši ali večji. Vedno se najde nekdo, ki nudi tolažbo. Ranjene ženske je malenkost spraviti v posteljo. To je ena najlažjih in podlejših stvari. Samo na nekaj gumbov je potrebno pritiskati (in biti pri tem dovolj prikrit) in seveda imeti priložnost. Tako, da če misliš, da je tvoj primer nekaj posebnega se motiš.
In kako misliš, da bo s tem tvojim tolažnikom. A misliš, da se čez nekaj časa ne bo spraševal, ali zopet sediš na dveh stolih, ko bosta imela probleme? Ali misliš, da mu ne bo kapnilo, da si morda spet najdeš tolažnika? Ker probleme bosta imela tudi vidva. Stvar je v tem, kako se lotiš reševanja problemov.
Tehnofil jaz točno vem kaj bi rada - res sem mogoče na trenutke, nesamozavestna in neodločna - priznam - a vem da sem ženska, mati, ki si zasluži ljubečega partnerja na pravi način in ne takega, ki mu gre samo seks po glavi. Ja in jaz sem tista anonimna, ki je na spolnosti odprla temo "siljenje v spolnost", pa si še tam preberi.
Drugače pa hvala da me postavljaš na realna tla glede ranjenih žensk.Veš, če bi me samo v posteljo rad spravil, mi ne bi bil še naprej pripravljen pomagat

(ne mislim tolažit) in bi me že spravil, pa mu po več kot pol leta najinega poznanstva še ni uspelo, samo verjemi mi da je to res, ker ne bi zanikala da sem spala z njim.
Na vprašanje kaj se bo moj "tolažnik" spraševal če bom z njim pa poznam ogdovor - ne bom iskala drugega, ker bova probleme reševala drugače, s pogovorom in ne z zapiranjem v notranjost(tako kot počne moj sedanji).In bova že na začetku razčistila, postavila temelje v zvezi. Bilo je več razlogov da sem tega drugega "načrtno" spoznala!!!
Tehnofil vem pa da moram biti poštena do sebe, ravno berem knjigo "Zakon na razpotju" in "Človek imej se rad"